Ως τώρα οι μελλόνυμφοι συνήθιζαν να αναζητούν τον καλύτερο επαγγελματία φωτογράφο ο οποίος θα αναλάμβανε να απαθανατίσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Αυτό θεωρείται πλέον ξεπερασμένο, καθώς όλο και περισσότερα ζευγάρια στην Ελλάδα πληρώνουν αδρά τις εταιρείες παραγωγής… πορνό για να γυρίσουν σε ταινία την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, αρκετά ζευγάρια το έχουν ήδη τολμήσει, ενώ ακόμη περισσότερα σκέφτονται να κάνουν το συγκεκριμένο «δώρο» στον εαυτό τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω e-mail που έστειλε μια μέλλουσα νυφούλα στην εταιρεία του Δημήτρη Σειρηνάκη Sirina Entertainment: «Γεια σας. Με τον σύντροφό μου έχουμε μια φαντασίωση που θέλουμε πολύ να κάνουμε πραγματικότητα. Να γυρίσουμε ταινία με εμένα νύφη. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Ευχαριστώ».

Άλλος ενδιαφερόμενος αναφέρει ότι σε δυο μήνες θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του και ζητάει να μάθει ποιο είναι το κόστος για να γυριστεί μια ερωτική ταινία με πρωταγωνιστές τους δυο τους: «Καλησπέρα, ονομάζομαι Άκης. Χαζεύαμε με την κοπέλα μου το σάιτ σας sirina.tv και ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια ταινία μικρού μήκους. Σε δύο μήνες παντρευόμαστε και σκεφτήκαμε σε συνεργασία με το συνεργείο της Sirina να γυρίσουμε την πρώτη νύχτα του γάμου μας. Θα μπορούσατε, παρακαλούμε, να μας πείτε τι κόστος έχει αυτό; Ευχαριστώ». Ένας τρίτος, ο οποίος έχει στείλει e-mail με τίτλο «Ταινία με τη γυναίκα μου» στον «βασιλιά του ελληνικού πορνό», ενδιαφέρεται να μάθει αν η εταιρεία γυρίζει βίντεο με περιπτύξεις νιόπαντρων, ενώ ένα ζευγάρι γράφει στο μήνυμά του: Καλησπέρα. Είμαστε νέο ζευγάρι και θέλουμε να βγάλουμε βίντεο την πρώτη βραδιά του γάμου μας. Μας πρότειναν να στείλουμε μήνυμα στη Sirina. Θα θέλαμε πολύ να το κ΄νουμε αυτό πραγματικότητα. Περιμένουμε νέα σας.

Αφού οι μελλόνυμφοι αποφασίσουν να γυρίσουν την ταινία, υπογράφουν με την εταιρεία ένα συμφωνητικό εχεμύθειας, ώστε να είστε σίγουροι ότι οι προσωπικές στιγμές τους δεν θα φτάσουν σε φίλους, γνωστούς ή ακόμα και σε ροζ ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Από κει και πέρα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours