Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλο για την υπόθεση της δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πατέρα της δολοφονημένης μητέρας ότι ο πιλότος σκότωσε το παιδί του επειδή γνώριζε ότι ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών, έφερε στο προσκήνιο την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη εστιατορίου, Σταύρου Δογιάκη, λίγες ημέρες μετά την σύλληψη του Αναγνωστόπουλου. Ο 53χρονος εστιάτορας είχε βρεθεί νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι, σε δασώδη περιοχή μεταξύ Γλυκών Νερών και Αγίας Παρασκευής. Τότε μάλιστα είχε αποκαλυφθεί ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας γνώριζε τον πιλότο και την Καρολάιν, καθώς το ζευγάρι γευμάτιζε στο εστιατόριό του «Κρητικός» στην Κάντζα.

«Εκείνο το οποίο μου κάνει εντύπωση είναι ότι έρχεται τώρα και τα λέει αυτά ο πατέρας της Καρολάιν. Από εκεί και έπειτα κάνει κάποιους συνδυασμούς. Βεβαίως, έγιναν τότε κάποια πράγματα, πρωτοφανή για τα ελληνικά αστυνομικά χρονικά. Ευτυχώς στο τέλος βρέθηκε η αλήθεια. Κάνει κάποιους συνδυασμούς… του θανάτου κάποιου εστιάτορα στου οποίου το μαγαζί σύχναζε ο Μπάμπης με τη Καρολάιν. Και ο οποίος βρέθηκε αυτοκτονημένος και κατά τους ιατροδικαστές με δυο σφαίρες στο κεφάλι, αν θυμάμαι καλά. Και ο οποίος, σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες τουλάχιστον, είχε ταξιδέψει με το ελικόπτερο του Μπάμπη, στο παρελθόν» ανέφερε ο κ. Κατερινόπουλος και τόνισε ότι πρέπει να ανοίξει ο φάκελος της αυτοκτονίας του 53χρονου επιχειρηματία, όπως επίσης και ο φάκελος της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

«Θα πρέπει να ανοίξει ο φάκελος της αυτοκτονίας του εστιάτορα και της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ. Να χυθεί φως!» είπε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία κ. Κατερινόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έρευνα, δεν εντόπισε κάποιο στοιχείο που να συνδέει τις δύο υποθέσεις.

Πηγή:press-gr.com

About Post Author

You May Also Like

More From Author