Θετικό στον κορωνοϊό βρέθηκε μέλος των γνωστών γυμναστηρίων Holmes Place στο Μαρούσι

Με αποστολή sms, η διεύθυνση του γυμναστηρίου ειδοποίησε τα χιλιάδες μέλη του ότι έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης.

Στο περιεχόμενο του γραπτού μηνύματος, που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των μελών του γυμναστηρίου, αναφέρεται ότι, «κατόπιν επίσημης αναφοράς περιστατικού διάγνωσης μέλους με τον ιό COVID-19, έχει τεθεί σε εφαρμογή το προβλεπόμενο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης».

Οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου παραπέμπουν τους αθλούμενους σε ένα link, που περιέχει πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο αντιμετώπισης, το οποίο περιλαμβάνει απολύμανση των χώρων, όχι όμως και το προσωρινό κλείσιμο της επιχείρησης για μερικές μέρες, όπως συμβαίνει στην περίπτωση των σχολείων, στα οποία έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού.

Μάλιστα, η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 10 Μαρτίου και το γυμναστήριο θα ανοίξει κανονικά στις 09.00 το πρωί, για να υποδεχθεί τους αθλούμενους.

Στο σχετικό μήνυμα οι υπεύθυνοι του γυμναστηρίου δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση προς το μέλος που προσβλήθηκε από τον ιό, στέλνοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση .

Πηγή: protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours