Όλα δείχνουν ότι αύριο, Παρασκευή (11/9), η κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα έκτακτα μέτρα και για την Αττική, με καθολική χρήση μάσκας!

Ούτε η Αττική φαίνεται πως, τελικά, θα γλιτώσει την καθολική χρήση μάσκας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, αύριο (11/9) η κυβέρνηση θα αποφασίσει αν η μάσκα θα είναι υποχρεωτική παντού στον νομό, τόσο σε εσωτερικούς όσο, πλέον και σε εξωτερικούς χώρους. Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως οδεύουμε προς το «κακό» σενάριο, καθώς τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων, αλλά και αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων στις εντατικές. Σήμερα, θυμίζουμε, άλλωστε είχαμε αρνητικό ρεκόρ στη χώρα, με 372 κρούσματα, εκ των οποίων τα 133 είναι στην Αττική.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, εξάλλου, οι επιστήμονες έχουν εισηγηθεί ξεκάθαρα στην κυβέρνηση την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για κάποιο χρονικό διάστημα, ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Την τελική απόφαση θα λάβει ο πρωθυπουργός το πρωί και μετά τη σύσκεψη που θα έχει με τους λοιμωξιολόγους, αφού σταθμίσει μια σειρά από παράγοντες, με κυριότερο φυσικά το πώς αυτό το μέτρο θα μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours