Ανατριχίλα προκαλούν όσα αποκαλύπτονται για την Κιβωτό του Κόσμου. Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, έφερε στο φως μία μαρτυρία που συγκλόνισε.

Συγκεκριμένα, η γιαγιά της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον πατέρα Αντώνιο τον οποίο όπως υποστήριξε γνωρίζει από παλιά. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ένα από τα αδέλφια της 12χρονης αντιμετωπίστηκε με απαράδεκτο τρόπο όταν θέλησε να μπει στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί… Τι να πω. Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε. Πολλά πράγματα…» ανέφερε η γιαγιά της 12χρονης.

«Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν. Λέει “να δω τον πατέρα Αντώνιο” και βγήκε έξω και τον έβριζε. Του λέει μην ξαναπατήσεις εδώ και τέτοια. Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει, για ένα πιάτο φαγητό να τους βρίζει. Δεν ξέρω τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο ήξερα» συνέχισε.

«Ο εγγονός μου πήγε να μπει μέσα με ένα παιδάκι γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους… να τον  χτυπήσουν και να τον διώξουν. Του είπαν να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε… Να μην τα πω τώρα τι του είπαν και έφυγε το παιδί» υποστήριξε η γιαγιά της 12χρονης.

About Post Author

You May Also Like

More From Author