Θύμα του βιαστή της Κέρκυρας αποκαλύπτει: Με έδεσε και με βίασε πέντε φορές (vid)

Ήταν απόγευμα και βρισκόταν στην παραλία όταν την πλησίασε από πίσω ο άνδρας και τη ρώτησε την ώρα. Καθώς εκείνη γύρισε για να του απαντήσει, εκείνος τη χτύπησε στο κεφάλι.

Τις δραματικές ώρες που έζησε στα χέρια του βιαστή της περιέγραψε Βρετανίδα, θύμα του βιαστή της Κέρκυρας που είναι γνωστός και ως «τέρας του Κάβου».

Η Κέιλι Μόργκαν, που εργάζεται σήμερα ως αεροσυνοδός της British Airways, μίλησε σε βρετανικό δίκτυο για το τραγικό συμβάν το καλοκαίρι του 2010 όταν βρέθηκε το καλοκαίρι στην Κέρκυρα έχοντας μόλις τελειώσει το πανεπιστήμιο και ενώ εργαζόταν ως τουριστική αντιπρόσωπος.

Όπως περιγράφει, ήταν απόγευμα και βρισκόταν στην παραλία όταν την πλησίασε από πίσω ο άνδρας και τη ρώτησε την ώρα. Καθώς εκείνη γύρισε για να του απαντήσει, εκείνος τη χτύπησε στο κεφάλι.

Στη συνέχεια την έσυρε μέσα στο δάσος, της άρπαξε χρήματα και κινητό τηλέφωνο, ενώ την έδεσε και την κράτησε αιχμάλωτη για 14 ώρες. Στο διάστημα της αιχμαλωσίας η γυναίκα περιγράφει ότι την βίασε πέντε φορές.

Μάλιστα, όπως λέει την απειλούσε με μαχαίρι για να μην δραπετεύσει, ενώ της είπε ότι αν του έκανε καταγγελία θα τη σκότωνε.

Η γυναίκα διέφυγε και πήγε στην αστυνομία όπου κατήγγειλε τι είχε συμβεί. Οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες και εκείνη αναγνώρισε τον βιαστή και βασανιστή της.

«Αρρωσταίνω που σκέφτομαι πως τον ήξεραν και τον άφηναν ελεύθερο» ανέφερε.

Ο βιαστής της Κέρκυρας αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours