Σε απελπισία βρίσκεται ένας επιχειρηματίας στη Ρόδο, ο οποίος απειλεί πως θα αυτοκτονήσει, διότι του σφράγισαν το μαγαζί, λόγω μουσικής.

Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών αρχών, προκειμένου να αποτρέψουν τον επιχειρηματία να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος -μπαρ στο Φαληράκι, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι δεν ευδοκίμησε η προσφυγή του για τη μη σφράγιση του καταστήματός του και απειλεί να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου. Στο σημείο βρίσκεται η σύζυγός του και ο πατέρας του, οι οποίοι προσπαθούν να τον ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ίδιος, οι αστυνομικοί τού βεβαίωσαν πρόστιμο, χωρίς να κατέβουν καν από το αυτοκίνητο. Ο ίδιος δηλώνει πως είναι απελπισμένος, καθώς έχει καταστραφεί οικονομικά.
Αυτή την ώρα έχουν φτάσει γερανοφόρο όχημα της πυροσβεστικής στο σημείο του συμβάντος.
Όλο αυτό λίγες ημέρες μετά τις απειλές Ν.Χαρδαλιά σε επιχειρηματίες για την μουσική στην εστίαση.

Απειλές Ν.Χαρδαλιά για μουσική σε εστίαση: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνη – Τα αντάρτικα δεν θα περάσουν!»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το «αντάρτικο» των καταστηματαρχών ο Νίκος Χαρδαλιάς εξαπέλυσε μία 3λεπτη επίθεση στη… μουσική, η οποία ήταν βγαλμένη από ταινία δυστοπικού μέλλοντος και θύμιζε κήρυγμα ισλαμιστή ιμάμη.

Ο κ.Χαρδαλίας χαρακτήρισε την επιστροφή της μουσικής «εξαιρετικά επικίνδυνη» γιατί με αυτή η άνθρωποι «χορεύουν», «τραγουδάνε» και «χαλαρώνουν πίνοντας αλκόολ» πετώντας «σταγονίδια», ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως τα αντάρτικα «δεν θα περάσουν». Μάλιστα χαρακτήρισε «παράλογες» τις απαιτήσει για επαναφορά της μουσικής.

Πηγή:europost.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours