Ντοκουμέντο από την σύλληψη του Δημήτρη Ινδαρέ που απορεί με την επιθετική στάση των αστυνομικών, λέγοντας πως κανείς δεν τους προέβαλε αντίσταση.

Ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές την στιγμή της σύλληψής του στην ταράτσα του σπιτιού του, που βρίσκεται δίπλα στην κατάληψη της Ματρόζου, μετέδωσε το κανάλι OPEN.

Ο σκηνοθέτης που συνελήφθη μαζί με τους γιους του απευθυνόμενος στους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ, που τον έχουν περικυκλώσει και του έχουν περάσει χειροπέδες, ακούγεται να λέει:

«Το δέσιμο είναι ταπείνωση, γιατί κανείς δεν σας έχει αντισταθεί. Είναι ταπείνωση. Λύστε με γιατί δεν μπορώ άλλο. Αμέσως. Η φυσική κατάσταση είναι να είμαστε ελεύθεροι και να μην υπακούμε σε κανένα μίσος. Κανενός αναρχικού.

Σαν αναρχικοί συμπεριφέρεστε. Που καίνε τα μαγαζιά έτσι από καπρίτσιο. Από ιδεοληψία. Αυτό που κάνετε είναι χειρότερο. Γιατί μας έχετε δεμένους; Δεν σας αντιστέκεται κανείς».

«Καμαρώστε μας όλους, την κατάντια μας εδώ. Αυτή είναι η Ελλάδα, ένας διαρκής εμφύλιος. Όπου οι μεν βασανίζουν τους δε, με εναλλασσόμενους ρόλους. Τέλειωσε ο παραλογισμός με τους αναρχικούς και τώρα έρχεται ο παραλογισμός με αυτούς που ήρθανε να…», λέει στη συνέχεια.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours