Η Μαρίνα Πατούλη, ύστερα από τον επεισοδιακό χωρισμό της με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της προχωρώντας όχι μόνο σε νέες προσωπικές σχέσεις, αλλά αφήνοντας πίσω και την κοινή τους οικία, νοικιάζοντάς την σε μία τιμή έκπληξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso σε μεσητικό γραφείο των Β. Προστείων, στο σάιτ αγγελιών spitogratos υπάρχει το σπίτι του πρώην ζεύγους, το οποίο είχαμε δει πολυφωτογραφημένο κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής. Το σπίτι που είδαμε όχι μόνο στα social media του ζευγαριού αλλά και σε πολλές φωτογραφίσεις περιοδικών. Ένα σπίτι γεμάτο με πολυτελή διακόσμηση, ακριβά έπιπλα και πολύτιμα έργα τέχνης.

Ενοικιάζεται η «χρυσή» μεζονέτα Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη - Η απίστευτη τιμή ενοικίου

Πρόκειται για μεζονέτα 280 τ.μ., κατασκευής του 1991, στην περιοχή της Πεύκης, πολυτελής και ανακαινισμένη, πρώτου ορόφου και δύο επιπέδων, με 4 υπνοδωμάτια (ένα master), 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές, 2 μπάνια και 1 WC, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης και μοναδική θέα στο δάσος. Όπως αναφέρεται στην αγγελία στο σπίτι επιτρέπονται τα κατοικίδια.

Η τιμή του σπιτιού από τους ειδικούς γύρω από τα μεσιτικά, η τιμή των 2.000 ευρώ που ζητάει η κα Πατούλη θεωρείται πολύ καλή, τόσο για την περιοχή όσο και για το μέγεθος και την κατασκευή του σπιτιού στην Πεύκη.

Ενοικιάζεται η «χρυσή» μεζονέτα Γιώργου και Μαρίνας Πατούλη - Η απίστευτη τιμή ενοικίου

dailymedia.com.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author