Στην ΣΤ’ πτέρυγα των ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού κρατείται ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο συζυγοκτόνος μοιράζεται το κελί του με άλλα τρία άτομα: έναν σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία καθώς και έναν νεοεισερχόμενο για ναρκωτικά.

Το MEGA παρουσίασε πλάνα μέσα από το κελί όπου κρατείται ο 33χρονος, ο οποίος σόκαρε την κοινή γνώμη με το έγκλημα αλλά και το θέατρο που έπαιζε επί 37 ολόκληρες ημέρες πριν τελικά ομολογήσει, και όπως φαίνεται έχει τέσσερις κουκέτες, ένα ψυγείο, ξεχωριστό μπάνιο και τηλεόραση.

πως έχει γίνει γνωστό ο συζυγοκτόνος μεταφέρθηκε σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλους κρατουμένους οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη καθώς είχαν εκφραστεί φόβοι για τη σωματική ακεραιότητά του σε περίπτωση που βρισκόταν σε άλλες πιο «σκληρές» πτέρυγες.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα θεωρείται ως «VIP» και είναι υψίστης ασφαλείας. Στην ίδια πτέρυγα σύμφωνα με τις πληροφορίες βρίσκονται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Folli Follie. Επίσης εκεί βρίσκεται και το κελί του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού αλλά σε απόσταση.

Μια φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έφερε στο φως της δημοσιότητας το STAR.

Στην αποκλειστική φωτογραφία φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα των φυλακών Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι, φορώντας ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Ο συζυγοκτόνος με τα χέρια του στη μέση συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο ο οποίος κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR, στην αρχή ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος δεν μιλούσε καθόλου, όμως πλέον έχει επικοινωνία με τους συγκρατούμενούς του. Φέρεται να έχει έρθει πιο κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα.

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» ανέφερε άνθρωπος μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού. Ο συζυγοκτόνος είναι αρκετά άνετος και έχει εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα. Την Πέμπτη πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours