Αργυρούπολη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου ξυλοδαρμού της 40χρονης – Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη – Συγκλονίζει η κόρη του

Μάχη για τη ζωή της δίνει στη Μονάδα Εντατικής του «Ευαγγελισμού» η 40χρονη την οποία ξυλοκόπησε βάναυσα ο 46χρονος σύντροφός της που καταζητείται.

Σύμφωνα με το ertnews.gr,  ακόμη και γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αιμόφυρτη στο διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 46χρονος ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που διενεργεί συνεχείς έρευνες για την σύλληψή του. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρύβεται σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου, αλλά υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να παραδοθεί από μόνος του, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει.

Παράλληλα, ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

Το 2015 στο Άργος, ο 46χρονος είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του, η οποία ήταν ανήλικη και δεν υπέβαλε μήνυση εναντίον του ενώ  ο ίδιος δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ο 46χρονος είχε 4 παιδιά, από τρεις προηγούμενους γάμους και με την 40χρονη συνδεόταν τον τελευταίο καιρό.

Η ανάρτηση της κόρης του δράστη

Συγκλονίζει η κόρη του 46χρονου. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία του πατέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εκφράζοντας την οργή της για τον άνθρωπο που την έφερε στον κόσμο.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή», έγραψε σε ανάρτησή της.

argyroupoli_storykoris-675x1200

 

Στη φωτογραφία, μάλιστα, υπάρχει και η λεζάντα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KΙΑ χρώματος ασημί».

Πηγή:real.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours