Σε πτήση του… τρόμου μετετράπη αυτή από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα την Πέμπτη, καθώς οι αεροσυνοδοί δέχθηκαν παρενόχληση και άσεμνες χειρονομίες από έναν 50χρονο διαιτολόγο, που ήταν επιβάτης στο αεροπλάνο.

Αρχικά ο 50χρονος (πατέρας δύο παιδιών) επιχείρησε να απλώσει τα χέρια του σε μια αεροσυνοδό, αφού την είχε πλησιάσει άκομψα, αλλά εκείνη αντέδρασε άμεσα απωθώντας τον και ενημερώνοντας τον κυβερνήτη. Εκείνος με τη σειρά του κάλεσε τις αστυνομικές Αρχές του «Ελ. Βενιζέλος» να είναι σε ετοιμότητα για να συλλάβουν τον διαιτολόγο, μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 50χρονος άνδρας έκανε χειρονομίες και κατά άλλων αεροσυνοδών της πτήσης, πριν τελικά πάει στη θέση του. Αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Άρχισε να αυτοϊκανοποιείται προσπαθώντας να εκσπερματώσει, προκαλώντας νέο γύρο αναστάτωσης!

Με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στην Αθήνα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον άνδρα στη φυσούνα του αεροδρομίου, οδηγώντας τον στο αυτόφωρο. Ακολούθησαν οι καταθέσεις των αεροσυνοδών, αλλά και μαρτύρων του επεισοδίου.

Πηγή:europost.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours