Κι ενώ τα πράγματα αρχίζουν να τσουλάνε λίγο για την εταιρεία Σκλαβενίτης μετά την κρίσιμη περίοδο με τις καραντίνες λόγω κορωνοϊού, ένα δυσάρεστο γεγονός χτύπησε την πόρτα της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, το όνομά τους χρησιμοποιείται παρανόμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, από κάποιους με μόνο σκοπό να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Προσοχή! Απάτη με χρήση της επωνυμίας Σκλαβενίτη

Βρίσκεται σε εξέλιξη παράνομη χρήση από αγνώστους της επωνυμίας της Εταιρείας μας, του σήματός μας και φωτογραφιών Καταστημάτων μας σε δήθεν διαγωνισμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές επικοινωνίας, όπου ζητείται από συνδρομητές να συμμετάσχουν απαντώντας σε ερωτήσεις και καταχωρώντας προσωπικά τους στοιχεία, με όφελος δήθεν δωροκάρτες για αγορές από τα Καταστήματά μας.

Η Εταιρεία μας ουδεμία σχέση έχει με την ανωτέρω κακόβουλη ενέργεια, ουδέποτε έχει διενεργήσει τέτοιους διαγωνισμούς και έχει ήδη προβεί σε σχετική καταγγελία ενώπιον των Αρχών.

στα τηλέφωνα 800 117 7777 (μόνο από σταθερό τηλέφωνο, χωρίς χρέωση) και 214 100 9999 (αστική χρέωση) και με αποστολή e-mail στο: info@sklavenitis.com.

Cosmote και Σκλαβενίτης ενώνουν τις δυνάμεις τους

Έκπτωση 8% στην τελική τιμή ραφιού σε επώνυμα προϊόντα στα super market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ» προσφέρει, σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE, η νέα συνεργασία του COSMOTE DEALS for YOU με τη μεγαλύτερη αλυσίδα super market της χώρας. Αποκλειστικά οι συνδρομητές COSMOTE, μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU, έχουν δυνατότητα απόκτησης προϊόντων από κατηγορίες ειδών τροφίμων και πρώτης ανάγκης σε προνομιακές τιμές.

Σκλαβενίτης cosmote συνεργασία

Αναφέροντας τον κωδικό COSMOTE DEALS for YOU στο ταμείο, οι συνδρομητές COSMOTE λαμβάνουν αυτόματα έκπτωση στο σύνολο των προϊόντων που έχουν επιλέξει και συμμετέχουν στην προσφορά. Τα προϊόντα που συμμετέχουν στην προσφορά ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για αυτά, στις εφαρμογές My COSMOTE και WHAT’S UP. Οι συνδρομητές μπορούν να εξαργυρώσουν έως δύο κωδικούς COSMOTE DEALS for YOU κάθε ημέρα ανά σύνδεση, σε όλο το δίκτυο της «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», το οποίο διαθέτει πάνω από 400 καταστήματα πανελλαδικά.

Πηγή:youweekly.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours