Άνοιξε η Α’ Πλαζ Βούλας: Οι τιμές εισόδου

Μετά τις εργασίες αναμόρφωσης που την κράτησαν κλειστή, η Α’ πλαζ Βούλας άνοιξε για το κοινό με νέο όνομα, το “Athines by the Sea”.

Αναλυτικά οι τιμές εισόδου και οι λεπτομέρειες της λειτουργίας της.

Μετά από μήνες αναμονής η Α’ πλαζ Βούλας ή αλλιώς “Athines By the Sea” άνοιξε τις πύλες της για το κοινό, με την παραλία να είναι ακόμα σε περίοδο αναμόρφωσης.

Οι πρώτοι λουόμενοι ξεκίνησαν να γεμίζουν την Α’ Πλαζ Βούλας από την Τρίτη 6 Ιουλίου που άνοιξε τις πύλες της με αποκορύφωμά το πρώτο Σαββατοκύριακο της λειτουργίας της, 11 και 12 Ιουλίου. Η αναμόρφωση, που κράτησε κλειστή την παραλία για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και κυρίως όλο τον Ιούνιο, συνεχίζεται ακόμα και τώρα. Στόχος είναι να δημιουργηθούν παροχές τις οποίες θα απολαμβάνουν οι κάτοικοι και οι τουρίστες χωρίς να τους λείπει τίποτα.

Στον χώρο της παραλίας υπάρχουν ήδη ξαπλώστρες και λευκές ομπρέλες οι οποίες είναι ελεύθερες για όσους έχουν ήδη πληρώσει το εισιτήριο.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Κουτλιάνης για το NouPou

Οι τιμές εισόδου στην Α’ πλαζ Βούλας

Τις καθημερινές υπάρχει το κανονικό εισιτήριο που ανέρχεται σε 6 ευρώ το άτομο.

Τα Σαββατοκύριακα, το εισιτήριο εισόδου ανέρχεται σε 7,2 ευρώ ανά άτομο.

Το μειωμένο εισιτήριο κοστίζει 3,5 ευρώ και το δικαιούνται:

-Φοιτητές με επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας, ενήλικες άνω των 65 και παιδιά από 6 έως 12 ετών.

-Για τους κατοίκους του Δήμου 3Β (Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη) επιτρέπεται δωρεάν είσοδος με την επίδειξη της κάρτας δημότη.

Πώς φτάνω στην Α’ Πλαζ Βούλας

Η Α πλαζ Βούλας είναι εύκολα προσβάσιμη με αστική συγκοινωνία (λεωφορείο, τραμ). Περίπου 18 χιλιόμετρα από το κέντρο και 20 χιλιόμετρα από τον Πειραιά, η Α’ πλαζ Βούλας είναι προσβάσιμη με τα λεωφορεία 116, 122, Α1, Α2 και τραμ με τις γραμμές Τ3 και Τ5.

Για όσους επιλέξουν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους, υπάρχει κοντά στην πλαζ ελεύθερος χώρος πάρκινγκ.

Πηγή:nou-pou.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours