Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική. Μπλοκαρισμένη η Κηφισίας και η Αθηνών – Λαμίας. Έντονα φαινόμενα στα βόρεια προάστια. Πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία (χάρτης)

Iσχυρή καταιγίδα σημειώθηκε σε αρκετές περιοχές της Αττικής.  Έντονη βροχόπτωση στο Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή και την Παλλήνη.

Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης τα μαύρα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω από τον ουρανό της Αττικής, ενώ λίγο πριν από τις 15:00 η βροχή ξεκίνησε σε αρκετές περιοχές.

«Άνοιξαν» οι ουρανοί στην Αθήνα και η κίνηση στους δρόμους είναι αυξημένη,  με τα σημαντικότερα προβλήματα να καταγράφονται αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Ψυχικού, στην λωφόρο Κατεχάκη, και στην Μεσογείων, στη συμβολή της με την λεωφόρο Κατεχάκη, και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα σημειώνεται και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα ανόδου από  Πέτρου Ράλλη μέχρι τα Σεπόλια.

Ο καιρός αναμένεται να διατηρήσει και σήμερα τη φθινοπωρινή του εικόνα με φαινόμενα να εκδηλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας.

Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές έως το μεσημέρι και στη Θράκη το μεσημέρι και απόγευμα. Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν στα βόρεια τμήματα της χώρας και θα εξασθενήσουν. Στην εικόνα που ακολουθεί φαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται φαινόμενα (βροχές/καταιγίδες/χαλαζοπτώσεις) έως το βράδυ της Πέμπτης 28/05.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο και θα φτάσει κατά τόπους τους 24-25 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι που στα πελάγη θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις δεν θα ξεπερνούν τα 5-6 μποφόρ με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ….

Πηγή:mixanitouxronou.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours