Συγκλόνισε ο Αστέρης Κρικώνης: «Δεν είχα να φάω, για τρεις μήνες έτρωγα δημητριακά πρωί μεσημέρι βράδυ» (vid)

“Ξεκίνησα να πάω με τα πόδια από το Γκάζι στο Κουκάκι, στη διαδρομή “γονάτισα” και με πήρε ένα σκουπιδιάρικο”!

Ο Αστέρης Κρικώνης μπήκε για δύο επεισόδια, πέρυσι, στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα και τελικά βρέθηκε να συνεχίζει μέχρι σήμερα. Τον ηθοποιό συνάντησε η Άννα Ζηρδέλη από το Πρωινό και ο ίδιος περιγράφει πόσο δύσκολα επιβίωσε τα πρώτα χρόνια που έμεινε στην Αθήνα.

«Δεν μπορούσα να βρω δουλειά ούτε να καθαρίζω σκάλες! Η πιο μεγάλη δυσκολία ήταν ότι δεν είχα να φάω. Φαντάσου ότι για τρεις μήνες έτρωγα δημητριακά πρωί μεσημέρι βράδυ. Η πρώτη δουλειά που έκανα στην Αθήνα ήταν να καθαρίζω τραπεζάκια σε ένα μπαράκι. Έπαιρνα 2 ευρώ την ώρα, τίποτα, αλλά ήταν το φαγητό μου αυτό. Ο παππούς μου με βοηθούσε κρυφά από όλους, μου έστελνε 100 ευρώ τον μήνα. Ο θείος μου ήταν ο μόνος που με βοήθησε ψυχολογικά. Μου έλεγε «θα μείνεις εκεί, δεν θα γυρίσεις πίσω με τίποτα!», εξομολογήθηκε ο Αστέρης Κρικώνης.

«Δεν υπήρχε τότε μετρό και έπρεπε να πάω ή με ταξί ή με τα πόδια, από το Γκάζι στο Κουκάκι. Έπαιρνα 23 ευρώ και το ταξί έκανε 10, οπότε ξεκινάω το περπάτημα. Κάπου εκεί στο Θησείο, γονατίζω, δεν μπορώ άλλο και κάνω οτοστόπ. Σταματάει ένα σκουπιδιάρικο και με πήρε το σκουπιδιάρικο», κατέληξε ο Αστέρης Κρικώνης.

https://youtu.be/6oZ9GvKDvmY

About Post Author

+ There are no comments

Add yours