Σπ.Μπιμπίλας:Ετοιμάζονται καταγγελίες για 10 ηθοποιούς (vid)

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει τις τελευταίες οι αποκαλύψεις ηθοποιών για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που υπέστησαν κατονομάζοντας μέχρι στιγμής, ηθοποιούς, θιασάρχες και σκηνοθέτες.

Με τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο “Πρωινό”, ξεκαθάρισε αρχικά πως το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου δεν έχει προχωρήσει σε καμία διαγραφή ηθοποιού, ενώ αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δέκα καταγγελίες για δέκα πρόσωπα, ηθοποιούς και σκηνοθέτες, τόσο από γυναίκες όσο και από άντρες, για λεκτική και εργασιακή βία και κάθε είδους παρενόχληση.

Εμείς σαν υπεύθυνο Σωματείο δεν θα βγούμε να καταγγείλουμε επωνύμως κανέναν αλλά συνιστούμε στα μέλη μας να μην βγαίνουν στα παράθυρα, να μην γράφουν στο Facebook καταγγελίες. Ο κάθε άνθρωπος έχει το τεκμήριο αθωότητος. Ωστόσο, μπορούν να έρχονται στο Σωματείο, όπου θα δημιουργηθεί το Πειθαρχικό, που ξαναλέω είναι συμβολικό, δεν υποκαθιστά τη Δικαιοσύνη, μπορεί να κάνει συστάσεις, αφού καλέσει τα εμπλεκόμενα μέρη και να καταλήξει στο να διαγράψει έναν ηθοποιό σαν μέλος, είτε για κάποιο χρόνο είτε για πάντα, αφού όμως γίνει γενική συνέλευση” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας.

https://youtu.be/licDndRbBgc

About Post Author

+ There are no comments

Add yours