Eχει δει μια ολόκληρη εποχή να περνά μπροστά από τα μάτια της. Ηθοποιούς που υπηρέτησαν με πάθος την υποκριτική τέχνη, αληθινούς σταρ, κινηματογραφικές παραγωγές και θεατρικές παραστάσεις που έκαναν τον κόσμο να συρρέει στις κινηματογραφικές και θεατρικές αίθουσες. Εμαθε πολλά και έδωσε πολλά -για την ακρίβεια δείχνει ότι έχει ακόμα να δώσει. Η Τζένη Ρουσσέα, στα 87 της χρόνια, φαίνεται ότι δεν έχει χορτάσει το θεατρικό σανίδι.

Ο Πέτρος Ζούλιας είδε στην Τζένη Ρουσσέα τη μια εκ των δύο κεντρικών ηρωίδων του έργου «Οι Φάλαινες του Αυγούστου» που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Χώρα.

Ο Πέτρος Ζούλιας είδε στην Τζένη Ρουσσέα τη μια εκ των δύο κεντρικών ηρωίδων του έργου «Οι Φάλαινες του Αυγούστου» που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Χώρα.

Η ιστορία του συγγραφέα David Berry είναι μια ωδή στη ζωή και την αλληλεγγύη. Ανθρωποι σε προχωρημένη ηλικία συναντώνται σε ένα νησί το καλοκαίρι και αναλογίζονται τα όσα πρόλαβαν να ζήσουν: ελπίδες, αγωνίες, όνειρα, αναμνήσεις. Μοιάζουν σαν τις φάλαινες που περιμένουν να έρθουν είδος σπάνιο, που εξαφανίζεται, αλλά ακόμα υπάρχει.

Η Ερση Μαλικένζου, η Τζένη Ρουσσέα και η Μαρία Αντουλινάκη επί σκηνής
Έρση Μαλικένζου, Τζένη Ρουσσέα, Μαρία Αντουλινάκη/ NDP Photo Agency

Η Τζένη Ρουσσέα, η Έρση Μαλικένζου και ο Νίκος Γαλανός κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η πρεμιέρα της παράστασης έγινε το βράδυ της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου και άνθρωποι από το χώρο της Τέχνης έδωσαν το παρών.

Η Έρση Μαλικένζου και η Τζένη Ρουσσέα
Έρση Μαλικένζου, Τζένη Ρουσσέα/ NDP Photo Agency

Η Τζένη Ρουσσέα που ξεκίνησε την καριέρα της την δεκαετία του ’50, θέλει ακόμα να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται επί σκηνής, ακόμα κι αν έχουν αλλάξει τα πάντα από τότε που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.

Πηγή:bovary.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours