Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα

Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε το 1938

Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία πνοή της η αγαπημένη ηθοποιός ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που αγαπήθηκε από το κοινό για τις ερμηνείες της αλλά ιδιαίτερα για τον ρόλο της Ντένης Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι».

Η Ντίνα Κώνστα έπασχε από άνοια και βρισκότα σε ίδρυμα για ηλικιωμένους, στην Αθήνα.

Δύσκολες ώρες για την Ντίνα Κώνστα - Σε ίδρυμα με άνοια η ηθοποιός | in.gr

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το προφίλ του στο Facebook.

Όπως είπε ο ίδιος στο newsit.gr: «Η Ντίνα μας έφυγε σήμερα το πρωί στις 7. Την είχαν βάλει σε ένα ίδρυμα οι ανιψιές της γιατί είχε άνοια. Ο Θεός να την αναπαύσει».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε γράψει στο προφίλ του στο Facebook:

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί… Ντινακι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζότο σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της . Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965. Τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

About Post Author