Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η Λίζα από τον «Εραστή Δυτικών Προαστίων» παραμένει όμορφη και ελκυστική στα 44 της χρόνια

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Ηθοποιός, που ξεχώρισε στο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης και του αείμνηστου «MEGA», «Εραστής δυτικών προαστίων». Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε το «μπαμ» στη συγκεκριμένη τηλεοπτική σειρά, όπου ήταν συμπρωταγωνίστρια του Αλέξη Γεωργούλη.

Η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε την τηλεοπτική σεζόν 2004 – 2005 και αποτέλεσε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, τα νούμερα της συγκεκριμένης σειράς ήταν τόσο υψηλά, που την έκαναν να παίζει ξανά και ξανά. Οι επαναλήψεις της στο «MEGA» διήρκεσαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Δηλαδή, μέχρι και την ημέρα που έπεσε μαύρο στο μεγάλο κανάλι της Ελληνικής τηλεόρασης.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Η ηθοποιός στη συγκεκριμένη σειρά υποδύθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, το ρόλο της Λίζας. Η Λίζα ήταν ένα πλουσιοκόριτσο, από αυτά που νόμιζαν πως μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στη ζωή. Ένα πλουσιοκόριτσο, που μπορούσε να έχει αυτό που ζητούσε, τη στιγμή που το ζητούσε.

Κάποια στιγμή έμπλεξε για τα καλά, με τον Αλέξη Γεωργούλη, τον οποίο η ίδια ήθελε πάρα πολύ, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τον πολυάσχολο πατέρα της. Μπορεί η σχέση τους να πέρασε από πολλά κύματα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να είναι μαζί. Έτσι, η σειρά είχε το τέλος, που όλοι επιθυμούσαν.

Ερχόμενοι στο σήμερα, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι παντρεμένη, ενώ με το σύζυγό της έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, ασχολείται με το Θέατρο. Μάλιστα, την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Οι Άτρωτοι», η οποία έκανε πρεμιέρα στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα».

  

About Post Author

+ There are no comments

Add yours