Η Μάρθα Καραγιάννη διέψευσε on air τις φήμες ότι είναι άρρωστη!

Η Μάρθα Καραγιάννη μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη για να διαψεύσει τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες για ραγδαία επιδείνωση της υγείας της.

Τελικά η Μάρθα Καραγιάννη και τρώει και γλεντάει και ξέρει ποια είναι και ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω της. Το ξεκαθάρισε η ίδια μιλώντας στην Ζήνα Κουτσελίνη στην διάρκεια της εκπομπής της «Αλήθειες με τη Ζήνα» όπου παρενέβη τηλεφωνικά.

Για όσους δεν γνωρίζουν το θέμα, τις τελευταίες ημέρες τα μίντια αναπαράγουν άκριτα την είδηση ότι η αγαπημένη πρωταγωνίστρια, μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, είδε την υγεία της να επιδεινώνεται ραγδαία και πλέον δεν σηκώνεται από το κρεβάτι της, ούτε αναγνωρίζει κανέναν, ενώ δέχεται μόνο αλεσμένη τροφή.

Όπως αποδεικνύεται η σχετική φημολογία ξεκίνησε από ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό στα social media που στη συνέχει αναπαράχθηκε και αναστάτωσε τους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές της ηθοποιού, η οποία αναγκάστηκε να προβεί στη σχετική διάψευση.

Με το χιούμορ που πάντα τη χαρακτήριζε, η Μάρθα Καραγιάννη αναρωτήθηκε «Τι να απαντήσω τώρα στις βλακείες. Παίρνοντας τον λόγο η Ζήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε ότι πριν από ελάχιστο καιρό η ίδια και η Μάρθα Καραγιάννη συνέφαγαν σε εστιατόριο κοινού φίλου τους στο Κολωνάκι και η όρεξη της ηθοποιού ήταν άριστη.
Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε η συγκάτοικος και καλή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία ήταν απολύτως καθησυχαστική σε σχέση με την υγεία της ηθοποιού: «Η Μάρθα είναι μια χαρά. Εν μέσω κορονοϊού δεν μπορούμε να βγαίνουμε έξω στο δρόμο, για να βλέπουν ότι η Μάρθα είναι καλά. Εγώ ξέρω ότι οι δημοσιογράφοι, όταν έχουν μια πληροφορία το διασταυρώνουν» και έκανε έκκληση να κατέβουν όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή:newspistol.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours