Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι δυο γάμοι, το παιδί που έχασε και ο νέος σύντροφος (Videos)

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη το βράδυ της Τετάρτης. Η «βασίλισσα της νύχτας» σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της,αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Ωνάση, τον Νιάρχο και την ίδια, μίλησε για την εγκυμοσύνη της που δεν προχώρησε και το παιδί που δεν ήρθε ποτέ, ενώ περιέγραψε τα συναισθήματά της για το σπίτι της στην Κινέτα το οποίο είδε να γίνεται στάχτη κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών του 2018.

«Δεν έκανα τρέλες. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Λανσάρισα το σπάσιμο των πιάτων. Ο Ωνάσης, ο Νιάρχος αλλά και μεγάλοι ηθοποιοί όπως ο Λογοθετίδης έρχονταν να με δουν.. Μάλιστα ο δεύτερος μου είχε δώσει όταν ήμουν στην Αμερική 3.000 δολάρια τα οποία εγώ μοίρασα στα 12 βιολιά της ορχήστρας. “Άκουσε κορίτσι μου είσαι στη ξενιτιά και τα δίνω σε σένα” μου είπε ο Νιάρχος.” Εγώ κράτησα τα 1.000, τα άλλα τα έδωσα στα βιολιά» είπε, τονίζοντας ότι δεν μετάνιωσε ποτέ που άφησε την Αμερική καθώς έκανε καριέρα στον τόπο της και ο κόσμος την αγαπά.

Η ηθοποιός μίλησε, επίσης, για τους γάμους της, ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην αποβολή που βίωσε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Τέλος, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε σχέση

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours