Φιλίτσα Καλογεράκου: Νεαρή Ρομά τη χτύπησε και προσπάθησε να τη ληστέψει

Μία νεαρή Ρομά χτύπησε και αποπειράθηκε να ληστέψει τη Φιλίτσα Καλογεράκου. Η περασμένη Παρασκευή αποδείχτηκε δύσκολη μέρα για τη γνωστή ηθοποιό, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω facebook.

«Εχθές το μεσημέρι μου επιτέθηκε νεαρή Ρομά για να μου κλέψει την τσάντα. Την πήρα χαμπάρι και όταν άρχισα να φωνάζω να καλέσει κάποιος την Αστυνομία, για να ξεφύγει, με χτύπησε στο χέρι και στο πρόσωπο» έγραψε στην ανάρτησή της η Φιλίτσα Καλογεράκου, ευχαριστώντας τους περιοίκους και την Αστυνομία για την άμεση ανταπόκρισή τους.

«Η κοπέλα που αποπειράθηκε να με ληστέψει είναι 15 χρόνων και είχε ήδη “παρελθόν” και επτά προσαγωγές. Φυσιογνωμικά τη γνώριζα. Οταν αντιλήφθηκα ότι μου άνοιξε την τσάντα και πήγε να με ληστέψει, της κράτησα το χέρι, την ακινητοποίησα, άρχισα να φωνάζω κι εκείνη με χτύπησε στο πρόσωπο για να ξεφύγει. Μαζεύτηκε κόσμος, ήρθε η Αστυνομία και την πήραν Αυτόφωρο. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω το χέρι μου δεμένο, έχω και κάποια σημάδια στο πρόσωπο και πονάω. Εδωσα κατάθεση στο τμήμα και τη Δευτέρα (σ.σ.: σήμερα) θα πάω για ιατροδικαστική εξέταση» περιέγραψε χθες με περισσότερες λεπτομέρειες το περιστατικό στην ιστοσελίδα gossip.tv.

«Πριν από εμένα πήγαν να κλέψουν και μια γριούλα. Μέρα μεσημέρι. Αυτό συνέβη 13.15. Το είπα δημόσια γιατί δεν θέλω να ζω μέσα στον φόβο και να τρέμω όταν κυκλοφορώ μέσα στη γειτονιά μου» επισήμανε.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours