Σοκ στο Νέο Ηράκλειο από την οικογενειακή τραγωδία – Ανατροπή στην υπόθεση

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται το Ηράκλειο από την οικογενειακή τραγωδία με τα δύο νεκρά αδέρφια που εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα.

Αν και αρχικά αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως ο άνδρας, 34 ετών, σκότωσε την αδερφή του, 30 ετών, με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε ωστόσο στην υπόθεση έγινε ανατροπή. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμό από απόσταση και, ως εκ τούτου, αποκλείεται να είναι αυτός που πυροβόλησε.

Αντίθετα αυτό που προκύπτει από τα ιατροδικαστικά ευρήματα είναι πως η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό της και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό της και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας καθώς στο διαμέρισμα που βρέθηκαν τα αδέρφια δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης.

Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο
Ο 34χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο Νέο Ηράκλειο

Αυτό που ερευνούν πλέον τα στελέχη της Ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση είναι ο λόγος που οδήγησε στην τραγωδία. Καλά ενημερωμένες πηγές μιλώντας στο Newsbomb.gr σημείωσαν πως τα αδέρφια το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της πρόσφατης απώλειας της μητέρας τους από καρκίνο -γεγονός που ίσως δώσει απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα.

Πάντως σύμφωνα με γείτονες, η οικογένεια δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά. Αντίθετα επρόκειτο για ευγενείς και ήσυχους ανθρώπους που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Η πολυκατοικία που έγινε η τραγωδία είναι οικογενειακή καθώς σε αυτή μένει ο πατέρας των παιδιών αλλά και ο αδερφός που εντόπισε τα δύο αδέρφια του νεκρά.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours