Στο σχόλιο της  παρουσιάστριας Μαρίας Αναστασοπούλου σχετικά με τον Αντρέα Μποτσέλι αναφέρεται σε ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Σημειώνεται πως η Μαρία Αναστασοπούλου την ώρα που προβάλλονταν στον αέρα της χθεσινής εκπομπής του ΣΚΑΪ τα πλάνα από τη συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι ανέφερε: «Βλέπεις και τον ίδιο και από τη στάση σώματος και από το βλέμμα του… Βλέπεις κοιτάζει χαμηλά, νιώθει το βάρος της ευθύνης γι’ αυτό που κάνει εκείνη τη στιγμή».

«Στον ΣΚΑΪ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ”κοιτούσε χαμηλά” διότι ”ένιωθε” λέει ”το βάρος της ευθύνης του”. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ”κοιτούσε χαμηλά” επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ”χαμηλά κοιτούσε” κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Στον ΣΚΑΙ ειπώθηκε ότι ο Αντρέα Μποτσέλι στην συναυλία από το Ντουόμο ‘κοιτούσε χαμηλά’. διότι ‘ένιωθε’ λέει ‘το βάρος της ευθύνης του’. Ο Μποτσέλι, κυρία Αναστασοπούλου ‘κοιτούσε χαμηλά’ επειδή είναι τυφλός. Και στο Ηρώδειο ‘χαμηλά κοιτούσε’ κι όχι γιατί έχει σπασμένα μάρμαρα. Λεπτομέρεια θα μου πεις.

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours