Κοινό «μυστικό» στους κατοίκους της περιοχής του Σουνίου αποτελεί το σπίτι του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για το οποίο, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει ξεσπάσει μία σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr το σπίτι αυτό δεν είναι το ίδιο με εκείνο στο οποίο παραθέριζε ο κ. Τσίπρας και η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια και για το οποίο έχουν, επίσης γραφεί πολλά.

Εκείνο που «φιλοξενούσε» τον τ. πρωθυπουργό και την οικογένειά του βρίσκεται σε άλλο σημείο του Σουνίου, ανήκει στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο ο οποίος το είχε μισθώσει στον ιδιοκτήτη της εταιρείας εμφύτευσης μαλλιών DHI, Κωνσταντίνο Γιώτη ο οποίος με τη σειρά του το είχε υπομισθώσει στον κ. Τσίπρα.

Ουδείς βέβαια από όλους όσοι μίλησαν στο notioanatolika.gr είναι σε θέση να δηλώσει με βεβαιότητα εάν το συγκεκριμένο, νέο σπίτι ο τ. πρωθυπουργός το έχει ενοικιάσει ή το έχει αγοράσει.

«Από το καλοκαίρι βλέπαμε έντονη κινητικότητα στο σπίτι αυτό με πολλά συνεργεία και εργάτες να μπαινοβγαίνουν για να το ανακαινίσουν» , ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής.

Βρίσκεται δε πολύ κοντά σε μια γνωστότατη ταβέρνα της περιοχής που φέρει το όνομα «Συρτάκι» αλλά και στον αστυνομικό σταθμό Σουνίου ο οποίος ουσιαστικά δεν λειτουργεί και έχει είσοδο από τη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Λόγω του ανάγλυφου της περιοχής η βίλα έχει απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχουν βράχια αλλά η θέα στο σπίτι είναι προσβάσιμη από μικρούς κολπίσκους που βρίσκονται δεξιά και αριστερά.

Στην είσοδο της βίλας υπάρχει αστυνομική φρούρηση.

Η φωτογραφία που δημοσιεύει το notioanatolika.gr προέρχεται από χρήστη του διαδικτύου ο οποίος διαβεβαιώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι πρόκειται για το σπίτι που πυροδότησε την αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours