Το αεροδρομίου με το Ιατρικό κέντρο για τεστ κορονοιού που θα κοστίζει 70 ευρώ!

Σε μια στρατηγική συνεργασία με το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προχώρησε ο όμιλος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Μια συνεργασία για την πραγματοποίηση διαγνωστικών τεστ για τον κορονοϊό στους χώρους του αεροδρομίου από τις 5 Αυγούστου. Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης της πανδημίας που προκαλεί ο κορωνοϊός.

Στόχος τους να προσφέρουν τόσο στο επιβατικό κοινό όσο και στους εργαζόμενους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη δυνατότητα διαγνωστικού ελέγχου, Μοριακής Ανίχνευσης (rRT-PCR).

Από τις 5 Αυγούστου και καθημερινά 07:00 με 23:00, οι ταξιδιώτες που φτάνουν ή αναχωρούν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και κάθε εργαζόμενος του αεροδρομίου, θα μπορούν, αν θέλουν, να κάνουν την εξέταση στις εγκαταστάσεις που δημιούργησε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο επίπεδο αφίξεων, μεταξύ των εισόδων 2 και 3.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους, περίπου, 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος.

Μετά και τη συμβολή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η τιμή για την εξέταση είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και ανέρχεται στα 70€ για το επιβατικό κοινό.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours