Τέμπη: Τραγική κατάληξη – Ταυτοποιήθηκε η 22χρονη Ιφιγένεια

Tραγική εξέλιξη είχε η αναζήτηση της 22χρονης Ιφιγένειας, η οποία τελικά ταυτοποιήθηκε στις σορούς που διακομίστηκαν στο ΓΝΛ, μέσω του DNA. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται ανάμεσα στους 56 νεκρούς του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η 22χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της μέσω αναρτήσεων στα social media, δυστυχώς, σύμφωνα με ανάρτηση δικηγόρου, είναι νεκρή, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της. 

«Δυστυχώς, η άτυχη 23χρονη Ιφιγένεια είναι νεκρή καθότι προ ολίγου ταυτοποιήθηκε η σορός της με τη μέθοδο του DNA. Καλόν παράδεισο να έχει», γράφει η σχετική ανάρτηση του δικηγόρου. Νωρίτερα κατά την ενημέρωση του ΠΣ και της ΕΛΑΣ, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε ότι 4 οικογένειες ενημερώθηκαν για την ταυτοποίηση των νεκρών τους από τη δειγματοληψία DNA.

«Την είχαν δει έξω από το τρένο…»

Η οικογένειά της, αγωνιούσε καθώς υπήρχαν συγκεχυμένες πληροφορίες ότι την είχαν δει έξω από το τρένο, όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε. «Εχουν έρθει 100 άτομα, με έχουν πάρει τηλέφωνο και μου έχουν στείλει μήνυμα ότι η αδερφή μου έχει κατέβει από το τρένο. Μετά πού πήγε;», είπε σήμερα η αδελφή της κοπέλας, σχετικά με τις πληροφορίες, που μεταδίδονται ότι η αδερφή της έχει βρεθεί, αλλά κανένας δεν τους έχει ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας της, αλλά και για το πού μπορεί να βρισκόταν. Το αγόρι της είπε, σχετικά με την περίπτωση της 22χρονης, ότι δεν την είδε όταν τον απεγκλώβιζε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από το βαγόνι στο οποίο επέβαιναν.

About Post Author