Τέμπη: «Βρήκανε νεκρή τη Νάμπια, χτυπάει το κινητό της Ελισάβετ» – Αγωνία για τη γνωστή σοπράνο

Όσο οι ώρες περνούν κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου που επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με τη γάτα της

Ανάμεσα στους 56 αγνοούμενους του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη είναι η σοπράνο και ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία βρισκόταν σε ένα από τα βαγόνια του τρένου μαζί με τη γάτα της.

Η 26χρονη αγνοούμενη είναι καλή φίλη του γνωστού μοντέλου από το ριάλιτι GNTM, Αλεξίας Κούβελα, η οποία δεν έχει σταματήσει τις αναρτήσεις σχετικά με τη φίλη της, ζητώντας από οποιονδήποτε που μπορεί να γνωρίζει το παραμικρό, να επικοινωνήσει μαζί της.

Πριν λίγη ώρα μάλιστα, μέσω ανάρτησης στο Instagram ενημέρωσε πως η γάτα της Ελισάβετ, που άκουγε στο όνομα Νάμπια βρέθηκε νεκρή.

Σε ό, τι αφορά την Ελισάβετ ακόμη δεν έχει βρεθεί τίποτα, που να φανερώνει την τύχη της ζωής της. Η Αλεξία Κούβελα μίλησε και στον ANT1 κάνοντας δημόσια έκκληση προς τον κόσμο να βοηθήσει να βρεθεί η φίλη της.

«Η Ελισάβετ είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ καλόψυχο και γλυκό πραγματικά, πάντα με ένα χαμόγελο, με τον καλό τον λόγο. Είναι σοπράνο, απολαμβάνει τη ζωή, της αρέσει η Τέχνη, πηγαίνει συχνά σε εκθέσεις.

»Πηγαινοερχόταν συχνά Αθήνα – Θεσσαλονίκη, έχει κατοικία και στις δύο πόλεις και ενασχολήσεις. Έχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή και την φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, θα μιλάω στον ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρόλο που δεν έχει βρεθεί ακόμα, το κινητό της χτυπάει κανονικά», είπε χαρακτηριστικά.

Δραματική έκκληση για πληροφορίες από συγγενείς και φίλους της ηθοποιού και σοπράνο Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, η οποία εξακολουθεί να αγνοείται μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Με φωτογραφίες, βίντεο και προσωπικές πληροφορίες ζητούν συγγενείς και φίλοι να μάθουν οτιδήποτε για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που παραμένουν αγνοούμενα και επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, που συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο το βράδυ της Τρίτης (28/02) στα Τέμπη, σκορπίζοντας τον θάνατο.

Ανάμεσα σε αυτούς και η 26χρονη ηθοποιός και σοπράνο από τη Θεσσαλονίκη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου η οποία έχει δηλωθεί ως αγνοούμενη, με τους φίλους της να απευθύνουν έκκληση για πληροφορίες.


“Πηγαινοερχόταν κάθε εβδομάδα Θεσσαλονίκη Αθήνα, είχε και στις δύο πόλεις κατοικία και ενασχολήσεις επαγγελματικές”, δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η στενή της φίλη, Αλεξία Κούβελα ενώ πρόσθεσε πως ταξίδευε με τη γάτα της την οποία είχε υιοθετήσει και της είχε μεγάλη αδυναμία.

“Εχει μια γατούλα που την έχει διασώσει η ίδια, είναι τυφλή, τη φροντίζει και την αγαπάει πάρα πολύ. Είχε όνειρα και έχει, εγώ θα μιλάω στον Ενεστώτα για την Ελισάβετ γιατί παρ’ όλο που δεν έχει βρεθεί εγώ ελπίζω ότι είναι κάπου εκεί έξω ακόμα και το κινητό της χτυπάει κανονικά“, δήλωσε η φίλη της.

Όπως έγραψε νωρίτερα μάλιστα, η γάτα της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου βρέθηκε νεκρή, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί η μουσικός.

πηγή: News 24/7

About Post Author