Σοκ με τη νέα γυναικοκτονία στη Νίκαια – Ο 50χρονος σύζυγός της την δολοφόνησε

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία με θύμα μια 54χρονη που σημειώθηκε στη Νίκαια. Δράστης ο 50χρονος σύζυγός της, ο οποίος λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/1),  τηλεφώνησε σε κατάσταση μέθης στο Αστυνομικό Τμήμα και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου. Αν θέλετε ελάτε πάρτε με…» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ο άνδρας προσήχθη και ανακρίνεται, ενώ στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται επί της οδού Βοσπόρου κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, κλήθηκε ιατροδικαστής, προκειμένου να εξετάσει τη σορό του θύματος, που φέρει εκδορές στον λαιμό.  Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση, ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της γυναικοκτονίας φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν, τελευταία φορά στο Δαφνί. Μετά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, υπέστη επιληπτική κρίση και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Αττικόν.

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Με παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας ο δράστης

Το ζευγάρι έχει και μια 12χρονη κόρη, που δεν ήταν σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας. Το παιδί πιθανότατα ήταν στην γιαγιά του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 50χρονος είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας. Μάλιστα, από τις πρώτες καταθέσεις γειτόνων του ζευγαριού, προκύπτει ότι είχε κληθεί ξανά η αστυνομία και είχε πάει στο σπίτι του ζευγαριού.

Γείτονες ανέφεραν στο MEGA ότι το ζευγάρι καβγάδιζε αρκετά συχνά και ότι ο 50χρονος είχε απειλήσει ξανά στο παρελθόν την σύζυγό του πως θα της κάνει κακό. Σύμφωνα με το OPEN, έξω από το σπίτι βρέθηκαν συνάδελφοι του δράστη που τον αναζητούσαν προκειμένου να πάνε στη δουλειά και είπαν πως δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.

About Post Author