Ο σύζυγος της 70χρονης επέστρεψε στο σπίτι και είδε τον σκύλο να την δαγκώνει σε κεφάλι και λαιμό

Σοκ προκαλεί η είδηση, ότι μία γυναίκα στα Καλά Νερά Πηλίου κατασπαράχθηκε έξω στο σπίτι της από το ίδιο της το σκυλί.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα taxydromos.gr, η ηλικίας 70 ετών γυναίκα που αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα, φέρεται να έχασε τις αισθήσεις της και να κατέρρευσε σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού της. Την ώρα εκείνη ο σύζυγός της απουσίαζε και στο σπίτι βρίσκονταν μόνο το σκυλί της οικογένειας, ένα μεγαλόσωμο, μυώδες, κυνηγετικό σκυλί, ράτσας Dogo Argentino.

Όταν ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι, βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς βρήκε τη σύζυγό του νεκρή και με δαγκωματιές από το σκυλί στο κεφάλι και τον λαιμό της και είδε το σκυλί να πηγαίνει προς το μέρος της, να την δαγκώνει και να προσπαθεί να την τραβήξει.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί, εάν η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, όταν την κατασπάραξε ο σκύλος της στην προσπάθειά του να την «ξυπνήσει» ή έχασε τη ζωή της από επίθεση του. Στο σπίτι κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα.

Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Αστυνομία, ενώ αναμένονται και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours