Σε μπαρ διασκέδαζε η 35χρονη αφού πέταξε βιτριόλι στην Ιωάννα! «Ενδιαφερόταν μόνο για το τι θα φορέσει…»

Η 35χρονη που φέρεται να πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα, συνέχιζε να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά με τις φίλες της μετά την επίθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ειδικότερα στις 8 Ιουνίου, περίπου 3 εβδομάδες μετά την επίθεση, η ίδια επισκέφθηκε με φίλες της γνωστό μπαρ-εστιατόριο του Πειραιά.

Μάλιστα, γνωστοποίησε την παρουσία της εκεί, με check in στο προφίλ της στο Facebook.

Οι φίλες της κι άλλα πρόσωπα από το κοινωνικό της περιβάλλον δεν είχαν προσέξει την παραμικρή αλλαγή στην συμπεριφορά της 35χρονης.

«Είχε μια φυσιολογική καθημερινότητα, όπως και πριν την επίθεση. Ενδιαφερόταν μόνο για την προσωπική της ζωή, τι θα φορέσει και που θα διασκεδάσει» δήλωσε στο protothema.gr πρόσωπο που συναναστρεφόταν μαζί της.

Παράλληλα, σοκάρει η μαρτυρία ενός γείτονα της Ιωάννας, ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεσή του, ανέφερε ότι είχε δει κάτω από το σπίτι του μια μαυροφορεμένη γυναίκα τέσσερις φορές πριν την επίθεση με το βιτριόλι.

Όπως είπε, η πρώτη φορά που είδε τη γυναίκα ήταν στις 22 Ιανουαρίου. Ακολούθησαν οι… επισκέψεις της γυναίκας αυτής στη γειτονιά της Ιωάννας στις 24 και στις 27 Ιανουαρίου και στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, ο μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κατά την τρίτη φορά που είδαν τη γυναίκα στη γειτονιά, η σύζυγός του, του είπε πως «κρατούσε στο χέρι μια πλαστική σακούλα, η οποία της έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός».

Αν επιβεβαιωθεί πως η γυναίκα για την οποία μιλάει ο μάρτυρας είναι το ίδιο πρόσωπο με την κατηγορούμενη, φαίνεται πως η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση μήνες πριν και είχε μελετήσει την κάθε της κίνηση.

Πηγή:thecaller.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours