SMS στο 13033: «Αυτή η καταστρατήγηση θα βρει απέναντι τους ελέγχους που θα είναι εκτεταμένοι και σκληροί».

Τα παραπάνω ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην καθιερωμένη ενημέρωση αναφορικά με την τήρηση των μέτρων του lockdown.

Ο κ. Πέτσας αποκάλυψε ότι εστάλησαν πάνω από ένα εκατομμύριο γραπτά μηνύματα εξόδου για ατομική άθληση και βόλτα με κατοικίδιο μόνο χθες μετά τις 9 το βράδυ!

Ο Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε ότι οι έλεγχοι θα είναι σκληροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, αντίστοιχη ήταν η εικόνα και προχθές Σάββατο όταν επίσης είχαν αποσταλεί τις βραδινές ώρες περίπου 1 εκατομμύριο SMS στο 13033 με την ένδειξη 6 που αφορά βόλτα με κατοικίδιο και σωματική άθληση!

«Καλούμε όλους αντί να πληρώνουν πρόστιμα να ακολουθούν τις οδηγίες για να βγούμε πιο γρήγορα από το lockdown», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας στην ενημέρωση, προσθέτοντας πως εάν οι πολίτες ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών δεν θα χρειαστούν επιπρόσθετα μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση δέχεται εισηγήσεις μετά τα παραπάνω για την εφαρμογή αυστηρότερης απαγόρευσης κυκλοφορίας με μοναδικές εξαιρέσεις αποκλειστικά για λόγους υγείας και εργασίας τις βραδινές ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι τα πρόστιμα για την παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας έχουν διπλασιαστεί και φτάνουν πλέον τα 300 ευρώ.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours