“Πλούσιος” από καταγγελίες φέρεται να είναι ο φάκελος που έχουν σχηματίσει οι εισαγγελείς για τον γνωστό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του.

Εκτός από τις δημόσιες καταγγελίες των ηθοποιών Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακού εκφοβισμού, σε βάρος του υπάρχει καταγγελία για απόπειρα βιασμού.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, ηθοποιός περιγράφει ότι έγινε απόπειρα βιασμού από τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Φεβρουάριο του 2010. Μάλιστα, έχει προχωρήσει σε έγγραφη αναφορά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ενώ έχει επιβεβαιώσει με κατάθεση στον εισαγγελέα όλα όσα κατήγγειλε.

Η κοπέλα έψαχνε δουλειά και επισκέφτηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος μετά την αξιολόγηση του βιογραφικού της την κάλεσε να παρευρεθεί στο καμαρίνι του στο θέατρο,στο πλαίσιο μιας παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ίδιος. Της είπε ότι έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση, γεγονός που, όπως ήταν επόμενο, την ενθουσίασε.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ο ηθοποιός την κάλεσε στο καμαρίνι του. Μπαίνοντας στο καμαρίνι, η ηθοποιός είδε τον συνάδελφό της με το εσώρουχο. Ο δημοφιλής κωμικός τής επιτέθηκε, άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της και άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της. Και ενώ η καταγγέλλουσα τον ικέτευε να σταματήσει, εκείνος συνέχιζε, κρατώντας την εγκλωβισμένη στον καναπέ λόγω της σωματικής του υπεροχής. Κατάφερε να της κατεβάσει το παντελόνι και να της επιτεθεί.

Η νεαρή ηθοποιός, σύμφωνα με την καταγγελία, αντιστάθηκε και προσπάθησε να αποτρέψει τον βιασμό της με κάθε ικμάδα δύναμης που διέθετε, αλλά ο Φιλιππίδης ήταν απτόητος και συνέχιζε την προσπάθειά του να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Η καταγγέλλουσα έχει αναφέρει ότι κατάφερε να απωθήσει τον ηθοποιό χτυπώντας τον με το πόδι της.

Έτρεξε στην πόρτα, αλλά ήταν κλειδωμένη. Ο εφιάλτης έδειχνε να μην έχει τέλος και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει. Τότε ο Φιλιππίδης της είπε ειρωνικά: “Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο”.

Στη συνέχεια, η νεαρή κοπέλα έπιασε το παλτό και την τσάντα της και άρχισε να χτυπάει την πόρτα. Την πλησίασε και με αυστηρό ύφος την απείλησε ότι θα την καταστρέψει. “Αν βγεις από αυτή την πόρτα, δεν υπάρχει επιστροφή! Να ξέρεις ότι όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου τόσο πιο εύκολα μπορώ και να την γκρεμίσω! Θα σε καταστρέψω! Θα με βρεις μπροστά σου”.

Μάλιστα, η καταγγέλλουσα φέρεται να αποδίδει στον Πέτρο Φιλιππίδη το γεγονός ότι την απέρριψαν σε κάστινγκ που είχε κάνει, ένα χρόνο μετά, ώστε να συμμετάσχει σε μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή.

“Τα αρχ… θα μου κλάσουν τα κανάλια!”

Μια ακόμη παθούσα, η οποία επίσης καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό, αναμένεται να κινηθεί και εκείνη επίσημα εναντίον του. Η ίδια φέρεται να είχε κάνει προφορική καταγγελία στο ΣΕΗ, δεν αποκλείεται όμως να καταθέσει ενώπιον των εισαγγελέων.

Όπως είχε καταγγείλει, τον Αύγουστο του 2014, είχε συναντηθεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη για να βρει δουλειά, αλλά η συνέχεια του ραντεβού ήταν ανατριχιαστική.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η γυναίκα μπήκε στο αυτοκίνητο του Φιλιππίδη για να την επιστρέψει στο σπίτι της μετά το ραντεβού τους, αλλά εκείνος την οδήγησε σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Εκεί, αποπειράθηκε να τη βιάσει.

“Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια!”. Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα αρχ… θα μου κλάσουν τα κανάλια!”, είχε περιγράψει στην καταγγελία της.

Και συνέχισε: “Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Πάρ’τον! Πάρ’τον στο στόμα”, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά.

Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γαμ… που θες και ρόλο!””.

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours