«Πέτα τη φριτέζα»: Πρωταγωνίστρια της σειράς παντρεύτηκε στην Κομοτηνή

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Πέτα τη φριτέζα» ντύθηκε νυφούλα το Σάββατο, 20 Ιουλίου!

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστριας σειράς του ΑΝΤ1 παντρεύτηκε το Σάββατο και δεν το πήρε είδηση κανείς.

Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο στην Κομοτηνή από όπου κατάγεται η ηθοποιός. Μετά το γάμο ακολούθησε δεξίωση από όπου είδαμε την πρώτη φωτογραφία της λαμπερής νύφης.

Ο λόγος για την Ελένη Ουζουνίδου, η οποία αρνήθηκε θεατρικές προτάσεις για το καλοκαίρι, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στις προετοιμασίες του γάμου της. Ο σύντροφός της δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος της, ενώ ήταν γνωστό ότι θα γίνει τον Ιούλιο, δεν είχε γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία του μυστηρίου όπως και το μέρος που θα τελεστεί.

Η Ελένη Ουζουνίδου έχει στο ενεργητικό της αρκετές θεατρικές επιτυχίες όπως ο «Αρίστος» και η «Η ψιλικατζού» ενώ έχει ξεχωρίσει για τους κωμικούς ρόλους που έχει υποδυθεί μέχρι στιγμής. Τηλεοπτικά «συστήθηκε» μέσα από τη σειρά «Αστέρας Ραχούλας» ενώ την χρονιά που μας πέρασε την είδαμε στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα»!

Η Ελένη είχε πει σε συνέντευξή της για τον αγαπημένο της: «Ο σύντροφος μου. Είναι σπάνιος ο κόσμος του. Αισθάνομαι μαζί του πολύ ευτυχισμένη. Φυσικά και η οικογένεια μου. Με τις ανιψιές μου, νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη»!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Ελένης Ουζουνίδου!

Πηγή:gossip-tv.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours