Την εγκατέλειψε αιμόφυρτη

Βίασε πρώτα και μετά την μαχαίρωσε ο 39χρονος την πρώην σύντροφό του, ενώ στην συνέχεια την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην περιοχή του Δρεπάνου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η άτυχη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από την αστυνομία διατάχθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο δράστης συνελήφθη όπως αναφέρει το patrastimes.gr.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 39χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, ο δράστης σύμφωνα με καταγγελία της πρώην συντρόφου του, την βίασε και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 39χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, όπου και συνελήφθη.

Η παθούσα διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ επιπλέον παραγγέλθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ιατροδικαστική της εξέταση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours