Στον ανακριτή έφτασε λίγο πριν τις 11:00 του Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου, ο 33χρονος που συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Αναστάσιος Λ. κατηγορείται πως κακοποίησε τουλάχιστον δύο φορές το κορίτσι, το οποίο «εντόπισε» μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί του στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 33χρονου
Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη σύλληψη του Αναστάσιου Λ., αναφέροντας τα εξής:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, βραδινές ώρες της 14-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 33χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Ο 33χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ταυτοποιήθηκαν άλλα δύο πρόσωπα

Παράλληλα, κατά την έρευνα που πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την ταυτοποίηση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν με την ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα, ελληνικής καταγωγής (36 και 35 ετών).

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και αφού κατέθεσαν ενόρκως αποχώρησαν. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο άνδρες υποστήριξαν ότι είχαν μιλήσει διαδικτυακά με το κορίτσι το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ήταν 12 ετών.

Έπειτα από εξακρίβωση, προέκυψε ότι τα στοιχεία των προαναφερόμενων ανδρών αντιστοιχούν πράγματι σε επαφές με τις οποίες συνομιλούσε η ανήλικη στην επίμαχη εφαρμογή. Για αυτό τον λόγο, κατασχέθηκαν οι συσκευές των κινητών τηλεφώνων τους, προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

About Post Author

You May Also Like

More From Author