«Δεν θα αφήσω σε χλωρό κλαρί κανέναν, θα βγάλω τα πάντα για την οικογένεια της κυρίας αυτής»

Την οργή της εξέφρασε η σύζυγος του δικηγόρου που κατηγορείται ότι ασελγούσε επί τρία χρόνια σε ένα κοριτσάκι μόλις 11 ετών στη Λαμία.

Η γυναίκα του 71χρονου δηλώνει σοκαρισμένη και τονίζει πως «υπάρχουν στιγμές που χάνομαι. Αν βγει και είναι όλα καλά, δε θα αφήσω σε χλωρό κλαρί κανέναν. Θα βγάλω τα πάντα για την οικογένεια της κυρίας αυτής».

Μιλώντας πλάτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star περιέγραψε την έκπληξή τους, όταν στις 23 Σεπτεμβρίου έλαβαν κλήση για απολογία.

Η πρώτη της κίνηση ήταν να πάρει το αυτοκίνητο και να επισκεφθεί τη μητέρα του παιδιού στη Λαμία.

«Βρε παιδιά τι είναι αυτά που κάνετε;» τους είπε, ενώ φέρονται να της απάντησαν «σε περιμέναμε να έρθεις μία μέρα».

Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του δικηγόρου, ρώτησε το κοριτσάκι αν είναι δυνατόν ο άνδρας της να της έκανε τέτοια πράγματα.

Το κοριτσάκι γυρνάει και λέει στη μαμά του “πες εσύ”. Η μαμά γυρνάει στο κοριτσάκι και λέει “πες εσύ παιδί μου”. Αυτό έγινε 2-3 φορές.  Στο τέλος η μάνα λέει “γιατί δε λες τι έγινε πάνω στο σκάφος”; Και άρχισε το κοριτσάκι να λέει για το σκάφος.

Σε αυτό το σημείο η γυναίκα του 71χρονου τη ρώτησε «”πώς πήγες πάνω στο σκάφος μόνη σου με τον σύζυγό μου από τη στιγμή που το σκάφος βρίσκεται σε ρεμέτζο, 30 μέτρα από την ακτή σε βάθος 4 μέτρων; Εγώ πού ήμουν; Η μαμά σου πού ήταν;” Δεν απάντησε τίποτα».

Στη συνέχεια ρώτησε τη μάνα του παιδιού «γιατί μας καταστρέφεις;» και εκείνη φέρεται να της απάντησε «και εμείς κατεστραμμένοι είμαστε».

Τι είχε πει η μάνα της 11χρονης στην κατάθεσή της

Η καταγγελία της μητέρας για την ασέλγεια στο παιδί της έγινε στις 21 Μαΐου.

«Ο δικηγόρος προσπάθησε με χειρονομίες να με χαϊδέψει αλλά εγώ  ποτέ δεν τον άφησα να συνεχίσει. Μετά μου έστελνε μηνύματα ότι όλα αυτά είναι μία παρεξήγηση και ότι θέλει να βοηθάει τη μικρή μου αγοράζοντας διάφορα πράγματα. Η κόρη μου είδε κάποια μηνύματα και εκεί μου είπε “αυτός έχει βάλει χέρι και σε μένα”. Μου ανέφερε δυο περιστατικά στο ένα ότι την ανάγκασε να καθίσει πάνω του ενώ ήταν γυμνός. Εγώ ντράπηκα να τη ρωτήσω περισσότερα» είχε αναφέρει στην κατάθεσή της η μητέρα της ανήλικης.

Η επίσκεψη στο εξοχικό τους

Τρεις εβδομάδες αργότερα η οικογένεια του κηπουρού φέρεται να επισκέφτηκε τον 71χρονο δικηγόρο και τη σύζυγό του στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τη γυναίκα του τους είπαν «ήρθαμε να σας δούμε για λίγο». Έκατσαν για μισή ώρα, ήπιαν καφέ ενώ το παιδί φέρεται να ήταν πολύ χαρούμενο, να φίλησε και να αγκάλιασε το ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο στο 6:43

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours