Ντροπιαστική για τη χώρα η αμηχανία του Υπουργού Ναυτιλίας μπροστά στις προσβλητικές δηλώσεις Έλληνα Εφοπλιστή (vid)

Η ντροπιαστική, για τη χώρα, αμηχανία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε στο ξένο ειδησεογραφικό Δίκτυο EIC (European Investigative Collaboration) κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει τις προσβλητικές δηλώσεις του εφοπλιστή, κ. Λασκαρίδη, για την Ελληνική Κυβέρνηση και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, προκαλεί το κοινό αίσθημα, αναφέρει ο Νεκτάριος Σαντορινιός βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Απορίας άξιο όμως είναι, πώς σε ό,τι αφορά την προστασία της ελληνικής ναυτεργασίας, η Κυβέρνηση δεν επέδειξε την ίδια «αμηχανία», αφού μέχρι τώρα έχει φέρει πλήθος τροπολογιών που απορυθμίζουν το εργασιακό περιβάλλον των ναυτικών και καταργούν τις συλλογικές συμβάσεις.

Το σημερινό βίντεο του «εμβρόντητου» και «άλαλου» Υπουργού Ναυτιλίας αποδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την παντελή απουσία συγκροτημένης πολιτικής της ΝΔ για τον κλάδο της Ελληνικής Ναυτιλίας, για την ενίσχυση του ελληνόκτητου στόλου και για τους Έλληνες ναυτικούς. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η αυτή η Κυβέρνηση λειτουργεί ως υπηρέτης συμφερόντων.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours