Έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Καραγκούνης.

Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τον αδελφό του Δημήτρη, επιχείρηση επεξεργασίας αλιευμάτων.

Έγραψε επίσης της δική του ιστορία στο τοπικό μπάσκετ ασχολούμενος με ομάδες όπως ο Γ.Σ. Βόλου, ο Μαγνησιακός και η Ανάληψη.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνώρισαν, ξεχώριζε για το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την ευγένειά του και γι’ αυτό έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης από όλους όσοι ασχολούνταν με το τοπικό μπάσκετ.

Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Αθηνά και δύο γιους, τον Γιώργο και τον Στάθη.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Γ.Σ. Βόλου

Τον θάνατο του Παναγιώτη Καραγκούνη θρηνεί η οικογένεια του Γ.Σ. Βόλου, που εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:  «Με οδύνη πληροφορηθήκαμε πριν λίγο τον αδόκητο θάνατο του Παναγιώτη Καραγκούνη. Ο εκλιπών διετέλεσε αθλητής στίβου και μπάσκετ στον Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ, στα νεανικά του χρόνια. Διετέλεσε επίσης μέλος παλαιοτέρων Διοικήσεων του. Το Δ.Σ του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ εκφράζει την θλίψη του και τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ, ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ».
Ο Παναγιώτης Καραγκούνης, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Γ.Σ. Βόλου στο facebook, «ήρθε στον Γυμναστικό το 1967 με μια παρέα πέντε παιδιών σαν αθλητής μπάσκετ. Την εποχή εκείνη υπήρχε μια αδράνεια στα τμήματα του Συλλόγου έτσι η παρέα αυτή ανέλαβε να αναδιοργανώσει το τμήμα.
Μετά τον ορισμό νέου Δ.Σ. ο Παναγιώτης ξεδίπλωσε τις πτυχές του μεγάλου ταλέντου του ασχολούμενος με μεγάλη επιτυχία εκτός από το μπάσκετ με το στίβο αλλά και το βόλεϊ, βοηθώντας σημαντικά τον Σύλλογο.
ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγωνίσθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα από 1967-1971 και από 1974-1980 στη Β’ Εθνική κατηγορία.
Προπονητής μπάσκετ παιδικής ομάδας 1975-1980, την οδήγησε τρεις φορές σε Πανελλήνιους προκριματικούς αγώνες. Από 1981 – 1983 προπονητής Εφηβικής και Αντρικής ομάδας.
ΣΤΙΒΟΣ: Από 1967 – 1971 συμμετείχε σε Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα με σημαντικές διακρίσεις.
Από 1984-1985 υπήρξε εξωδιοικητικός Έφορος μπάσκετ.
Από το 1985 μέχρι σήμερα παρέμενε μέλος του Συλλόγου».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours