Συνελήφθη ο «Ινδιάνος» που έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη. Ο «Ινδιάνος», τον οποίο συνέλαβαν οι Αρχές για τον υποκινητή της επίθεσης στον αστυνομικό, αφού εκείνος έριξε τον αστυνομικό από το μηχανάκι είναι νεαρός σε ηλικία, αλβανικής καταγωγής, κάτοικος δυτικών προαστίων.

Ο «Ινδιάνος» έκανε το σπριντ, έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί τον άγριο ξυλοδαρμό των 2,5 λεπτών στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έκανε σπριντ και έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης, 9 Μαρτίου 2021, με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί!

Πρόκειται, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, για νεαρό σε ηλικία, Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μένει στα δυτικά προάστια της Αττικής και είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Ινδιάνος».

Πώς έφτασαν στα ίχνη του «Ινδιάνου»

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 22χρονο νεαρό, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του αστυνομικού. Ηταν στον όχλο και πετούσε πέτρες κατά του αστυνομικού. Από τη σύλληψη του 22χρονου, οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα φτάσουν στα ίχνη του «Ινδιάνου». Οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη του 22χρονου, είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στο να φτάσουν στο πρόσωπο που ξεκίνησε την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Στο πρόσωπο, δηλαδή, που έριξε από το μηχανάκι του τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, τον κλώτσησε και υποκίνησε και τους άλλους οπαδούς να τον χτυπήσουν. Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στη σύλληψη του «Ινδιάνου».

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours