Νέα Σμύρνη: Απίστευτο ξύλο σε πολίτες από αστυνομικούς

Νέα περιστατικά αστυνομικής βίας σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, λίγα 24ωρα μετά τον ξυλοδαρμό πολίτη. Αυτή την φορά αστυνομικοί μπαίνουν σε μαγαζί και χτυπάνε άγρια πελάτη. Και δεν είναι το μόνο.

Μπορεί να έχουν περάσει λίγα 24ωρα από τον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη, όμως η αστυνομία πρωταγωνιστεί πάλι σε νέα περιστατικό αυθαιρεσίας.

Αυτή την φορά βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείχνει αστυνομικούς να χτυπούν άγρια ένα πολίτη.

Σύμφωνα με το βίντεο, οι αστυνομικοί μπαίνουν σε ένα κατάστημα και προσεγγίζουν έναν πελάτη. Ένας αστυνομικός τραβάει το κεφάλι του πελάτη και ακινητοποιεί τα χέρια του, ενώ ένας άλλος συνάδελφος του, παίρνει φόρα και δίνη μια δυνατή μπουνιά στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ρίχνουν τον πελάτη στο έδαφος και τον ξυλοκοπούν με γροθιές και κλωτσιές.

Έπειτα, τον σέρνουν μέχρι την είσοδο του καταστήματος και τον πετάνε στο πεζοδρόμιο. Ο πολίτης φέρνει τα χέρια στο κεφάλι για να προστατευτεί και οι αστυνομικοί τον χτυπάνε με κλωτσιές.

Κατά την διάρκει του ξυλοδαρμού, οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης είναι στα μπαλκόνια και αποδοκιμάζουν τους αστυνομικούς, οι οποίοι απτόητοι βαράνε τον πολίτη.

Επίσης, σε ένα καινούργιο βίντεο που βγαίνει στη δημοσιότητα για την Νέα Σμύρνη, αστυνομικοί συλλαμβάνουν έναν νεαρό που κρυβόταν σε παρτέρι πολυκατοικίας.

Εφόσον τον ξυλοκόπησαν σύμφωνα με μαρτυρίες, τον συνέλαβαν, ενώ οι κάτοικοι τούς αποδοκίμασαν από τα μπαλκόνια.

Και η ιστορία δεν σταματά εδώ. Σε άλλο βίντεο πάντα στη Νέα Σμύρνη φαίνεται πως ξυλοκοπούν έναν νεαρό.

https://twitter.com/annyy_An/status/1369384161509842946?s=20

Πηγή:ieidiseis.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours