Ο Δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης μετέφερε νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε ο κ. Μώραλης: «Νομίζω ότι νοσεί ήπια και αυτό είναι θετικό. Είναι προφανές ότι κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία. Ευτυχώς, κατά τη γνώμη μου έκανε τρία πράγματα σωστά» προσθέτοντας όπως είπε ο Δήμαρχος Πειραιά ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης «πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός και δημοσιοποίησε ότι νοσεί που είναι κάτι πολύ θετικό».

Ο Γιάννης Μώραλης συμπλήρωσε για την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη αφού διαπιστώθηκε θετικός στον κορωνοϊό πως, όπως και οι επιστήμονες, συνέστησε «να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής προστασίας». «Είναι κάτι πρωτόγνωρο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες με ψυχραιμία» πρόσθεσε ο Δήμαρχος Πειραιά.

«Εμείς θεωρούμε ότι ο αγώνας θα παιχτεί κανονικά, χωρίς θεατές φυσικά. Αλλά επειδή επαναλαμβάνω ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση και οι εξελίξεις ώρα με την ώρα αλλάζουν τις αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουμε» είπε ο Γιάννης Μώραλης για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γουλβς στο Καραϊσκάκη.

«Όμως θεωρώ, με τις ενδείξεις που έχουμε μέχρι τώρα, ότι ο αγώνας την Πέμπτη θα παιχτεί κανονικά», σημείωσε. «Πρώτα απ’ όλα είναι η υγεία του κόσμου, δεύτερο είναι η οικονομία και τρίτο, μια παράμετρος είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα» έσπευσε να τονίσει ο Γιάννης Μώραλης.

Σε ό, τι αφορά στον Δήμο Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης σημείωσε πως «υπάρχει ανησυχία, όπως σε κάθε πόλη της Ελλάδος. Ο Δήμος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και προέβη σε προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολεία, στα δημοτικά λεωφορεία στις αθλητικές εγκαταστάσεις, στα κτίρια του Δήμου σιγά, σιγά».

Ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στην καμπάνια ενημέρωσης των Δημοτών για τον κοροναϊό με αφίσες στην πόλη. «Η προσπάθεια σε όλη τη χώρα είναι να καθυστερήσουμε την όποια εξάπλωση» τόνισε ο κ. Μώραλης και πρόσθεσε συγκεκριμένα για το λιμάνι του Πειραιά πως πραγματοποιούνται έλεγχοι σε πλοία και κρουαζιερόπλοια πριν φτάσουν στο λιμάνι.

 

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours