Κακοκαιρία στην Αθήνα: Προβλήματα με την κίνηση σε Κηφισίας, Μεσογείων, Ποσειδώνος, λεωφόρο Αθηνών

Κίνηση για γερά νεύρα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής για άλλη μια ημέρα, αυτή τη φορά λόγω βροχής και της κακοκαιρίας.

Πολύ δύσκολη είναι από νωρίς το πρωί η κατάσταση για τους οδηγούς, καθώς πό τις 8 το πρωί μποτιλιάρισμα υπάρχει στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα: στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την παραλιακή λεωφόρο και στην άνοδο από τον Ταύρο μέχρι την Μεταμόρφωση.

Κίνηση και προβλήματα και στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος από το ύψος του Ελληνικού στο ρεύμα προς Πειραιά.

Προβλήματα και στην Αττική οδό από Μαραθώνος έως Κηφισιάς και στη δυτική Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις καταγράφονται από το ύψος του κόμβου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.

Αυξημένη κίνηση και στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο στο ύψος του Σκαραμαγκά και του Χαϊδαρίου, στη λωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, από Πανόρμου έως Φιλοθέη και από Φιλοθέη έως Πανόρμου, την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, από Χίλτον έως Σύνταγμα και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, από Καλλιθέα. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από παλιό Αεροδρόμιο έως Παλαιό Φάληρο.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours