Μοσχάτο: Ερευνάται και για άλλες απάτες ο 50χρονος

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση του απαγχονισμού, που έγινε υπό καθεστώς πίεση από τη 47χρονη, του 50χρονου στο Μοσχάτο, περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας – Οι Αρχές ερευνούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Mega την εμπλοκή του και σε άλλες απάτες

αγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση απαγχονισμού του 50χρονου στο Μοσχάτο, η οποία και έγινε, όπως και παραδέχθηκε η 47χρονη γυναίκα κάτω από δικιά της πίεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος για την εκπομπή «Live News» του Mega, οι Αρχές ερευνούν την εμπλοκή του 50χρονου λογιστή – ασφαλιστή και σε άλλες απάτες, με τους εξαπατηθέντες από τη δράση του να «αγγίζουν» τους 25 και το συνολικό ποσό που να είχε βγάλει από αυτές να φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι οι «πρωταγωνιστές» του εγκλήματος είχαν πάει μαζί ένα εικοσιτετράωρο πριν στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας, προκειμένου η 47χρονη, η οποία ήταν υπάλληλος ανθοπωλείου σε ιδιωτική κλινική, να υποβάλλει μήνυση εναντίον του για απάτη. Όπως αναφέρεται, η 47χρονη είχε δώσει στον 50χρονο 26.000 ευρώ για επενδύσεις σε εταιρεία πετρελαιοειδών, τα οποία και ο 50χρονος της τα επέστρεφε αργά. Τότε ήταν η στιγμή που η γυναίκα του ζήτησε το πλήρες ποσό, με τον 50χρονο να επικαλείται προσωρινή δυσπραγία και να την πείθει να «μπει» ως μέτοχος σε εταιρεία αυτοκινήτων

Η 47χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δέχθηκε την προσφορά του 50χρονου μέχρι που ηρέμησαν τα πράγματα. Σε νέα του νύξη, ο λογιστής έπεισε τόσο την ίδια, όσο και συγγενικό της πρόσωπο να του δώσουν 60.000 και 50.000 ευρώ αντίστοιχα, προκειμένου να τα επενδύσει σε ιστοτόπους που δραστηριοποιούνται με κρυπτονομίσματα. Ο λογιστής, όπως αναφέρεται, φέρεται να είχε εξαπατήσει και άλλα άτομα με παρόμοιες μεθόδους, με τα θύματα να αγγίζουν τα 25 και το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Η αντίδραση της 47χρονης και οι μηνύσεις

Η 47χρονη, βλέποντας ότι δεν της επιστρέφονται τα χρήματά της, είχε πάει το Σάββατο μαζί με το συγγενικό της πρόσωπο στο γραφείο του 50χρονου, όπου και είχαν απαιτήσει να επιστραφούν τα χρήματα που της είχε πάρει. Στη συνέχεια, μάλιστα, οι δύο τους πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας προκειμένου να καταθέσει μήνυση για επιστροφή χρημάτων.

Η εικόνα που αντίκρισαν στο τμήμα τόσο οι Αστυνομικοί, όσο και η ίδια η 47χρονη ήταν αποκαλυπτική, καθώς είδαν έναν 50χρονο αρκετά υποχωρητικό, παθητικό και άβουλο, υποθέτοντας έτσι ότι πιθανότατα είχε πάρει ουσίες. Η σύγκρουσή τους έληξε σε αυτό το σημείο, καθώς η 47χρονη γυναίκα δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του για εξαπάτηση.

Το χρονικό του περιστατικού

Άξιο αναφοράς σχετικά με την εξέλιξη του περιστατικού είναι ότι μέσα στο σπίτι του 50χρονου υπήρχαν κάμερες, που έδειχναν την εξέλιξη του καβγά που είχαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκηνικό διήρκησε 2 ώρες με τους δύο «πρωταγωνιστές» του εγκλήματος να είχαν ομαλή συζήτηση, η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε ένταση την οποία και κατέγραψε η κάμερα του σπιτιού. Μάλιστα, η ένταση είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο, που του πετούσε πράγματα όπως Χριστουγεννιάτικα στολίδια και πήγε να τον πνίξει με κορδόνι.

Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει η 47χρονη γυναίκα, ο άνδρας είχε κάνει βρόγχο στην πόρτα του υπνοδωματίου, σημείο που δε φαίνεται στην κάμερα και πήγαν μαζί σε εκείνο το χώρο, όπου και κρεμάστηκε ο 50χρονος υπό την πίεση της γυναίκας. Μάλιστα, φέρεται να κλώτσησε και την καρέκλα. Οι Αρχές ερευνούν άμα ο λογιστής ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ δε φέρεται να εμπλέκεται άλλο άτομο.

Πηγή:reader.gr

About Post Author