Με ποινικό παρελθόν ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ στο Γαλάτσι – «Τραμπούκιζε» τους γείτονες με τα σκυλιά

Ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που δάγκωσε την Πέμπτη τον αστυνομικό και στη συνέχισε τον πυροβόλησε έχει απασχολήσει τις Αρχές για χουλιγκανισμό, συμπλοκές, απειλές ακόμα και για βιασμό. Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι τους «τραμπούκιζε» με μέσο πίεσης τα σκυλιά του.

Ο φόβος και ο τρόμος ήταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ράτσας πίτμπουλ, που πυροβόλησε και σκότωσε ο αστυνομικός, την Πέμπτη, μετά το δάγκωμα που δέχτηκε.

Μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς στο Γαλάτσι, αναφέρουν πως ο ίδιος «τραμπούκιζε» όλους τους γείτονες ακόμα και για τη θέση πάρκινγκ, με αποτέλεσμα πολλές φορές να βρίσκουν τα οχήματα τους είτε γρατζουνισμένα, είτε με σκασμένα λάστιχα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί ένοικοι της πολυκατοικίας, είχαν αναγκαστεί λόγω της συμπεριφοράς του να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, ενώ ο ίδιος φέρεται με το «έτσι θέλω» να είχε γίνει διαχειριστής και να απαιτούσε από τους ενοίκους χρήματα για δήθεν επισκευές χωρίς όμως να τους δίνει παραστατικά.

Για να πετύχει τον σκοπό του φέρεται μάλιστα να τους απειλούσε ότι θα τους χτυπούσε ή ακόμα και ότι θα τους σκότωνε, ενώ ως μέσω πίεσης χρησιμοποιούσε τα σκυλιά του.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μία από τους ενοίκους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους ήταν και η γυναίκα που την Πέμπτη κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση της, ο ιδιοκτήτης του σκύλου κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της όταν εκείνη προσπάθησε να τραβήξει βίντεο λέγοντας της «γ***η θα σε κανονίσω, θα σου δείξω εγώ, εσύ φταις για όλα και θα δεις τι θα πάθεις».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της ανέφερε «όταν έμενα στο σπίτι είχε περισσότερα από δύο σκυλιά, τα οποία ήταν άγρια και αν δεν ήταν και ο ίδιος «παρών» δεν μπορούσες να βγεις από το σπίτι σου. Συμπεριφερόταν σα να του άνηκε η πολυκατοικία».

Όσον αφορά στη στιγμή του πυροβολισμού στο σκυλί η ίδια ανέφερε: «προσπάθησε να μου ρίξει μπουνιά, τον σταμάτησαν δύο αστυνομικοί, ήρθε και ο τρίτος και ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει. Δάγκωσε τον αστυνομικό στο πίσω μέρος του μηρού».

ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η αστυνομία δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε κληθεί να πάει στη γειτονιά του Γαλατσίου, ενώ ο ίδιος είχε βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν με αρκετά επιθετική συμπεριφορά και μάλιστα έδινε το παρών στο Τμήμα Ασφαλείας Γαλατσίου.

Είχε απασχολήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις Αρχές για χουλιγκανισμό, συμπλοκές, απειλές ακόμα και για βιασμό.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ

Στον αστυνομικό της ΔΙ.ΑΣ., που δέχτηκε το δάγκωμα στην πίσω πλευρά του δεξιού μηρού , έδωσε τις πρώτες βοήθειες αρχικά μηχανοκίνητη μονάδα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας. Εκεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ του χορηγήθηκε και αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή.

Ωστόσο προκειμένου να αναρρώσει θα απέχει από τα καθήκοντα του.

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours