Μαρτυρία «κλειδί» για την 10χρονη Μαρκέλλα: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά»

«Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» φέρεται να είπε μία άγνωστη κυρία στη 10χρονη Μαρκέλλα λίγο μετά το σχολείο και έκτοτε εξαφανίστηκαν τα ίχνη της όπως είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο OPEN TV η μητέρα της μικρής που έχει εξαφανιστεί Δήμητρα Χατζηλεμονιά.

Επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της.

«Ο συμμαθητής της κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ενώ και η μικρή Μαρκέλλα συνέχισε πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό όνομά της στο στενό της οδούς Καισαρείας (αριθμός 38) στην περιοχή της Τούμπας» δήλωσε η μητέρα και τόνισε πως μια άγνωστη γυναίκα την φώναξε λέγοντάς της: «Μαρκέλλα έλα να σου δώσω κάτι για την μαμά». «Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εξαφανίστηκε μαζί με την κυρία και δεν γύρισε ποτέ σπίτι» δήλωσε η μητέρα της μικρής μαθήτριας.

Η κα Χατζηλεμονιά όπως ανέφερε δεν έχει δεχτεί κάποιο τηλέφωνο σχετικά με την τύχη της κόρης της. 

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνεται πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρκέλλας στις 11/6/2020, βραδινές ώρες και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours