Μαρία Μπονίκου: Έτσι τη σκότωσε ο γιος της – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε με σκισμένα ρούχα, στοιχείο που υποδηλώνει ότι υπήρξε “μάχη” και πάλεψε για τη ζωή της. Ο γιος της τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο, το οποίο βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα μαχαίρι πεταλούδα και ένα κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια της “εκόψε” το λαιμό. η Μαρία Μπονίκου εντοπίστηκε με μία σακούλα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν της την έβαλε πριν ή αφού τη μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ανέφερε στην ομολογία του: “Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ”.

«Μετά τον θάνατο του Μάνου του είχε πει, “πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε” και εκείνος της απάντησε, “Αν πεθάνεις εσύ, θα τα πουλήσω όλα και θα αυτοκτονήσω”…. Τα έχω χαμένα» – Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τη γειτόνισσά της

Για τη δολοφονία της φίλης και γειτόνισσάς της, Μαρίας Μπονίκου, μίλησε η Μάγδα Τσαγγάνη, ενώ έφερε στο φως της δημοσιότητας άγνωστες ιστορίες από τη σχέση που είχε η αδικοχαμένη ηθοποιός με τον γιο της.

Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου και είπε:

«Απέναντι ακριβώς από το σπίτι της Μαρίας Μπονίκου είναι το κτήμα και το σπίτι μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Με τον άντρα της τον Μάνο που πέθανε πριν δυο χρόνια είχαμε επίσης δουλέψει πολλές φορές μαζί στο θέατρο, Όσο για τον Σπύρο.. Παιδιά δεν το πιστεύω… Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, μου συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Το παιδί αυτό, το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί.

΄Ήταν λίγο περίεργο άτομο. Έβριζε δυνατά… Καμιά φορά, όταν έγραφε κάποιο βιβλίο ο Μάνος μου έλεγε η Μαρία ότι γύρναγε και του έλεγε, “άντε μωρέ ψωνάρα”. Υπήρχε πρόβλημα. Ξέραμε ότι δεν δούλευε. Εγώ τον ήξερα, είχα τα τυπικά μαζί του. Το ακούω από χθες και δεν το πιστεύω. Δεν είχαν παλιότερα πρόβλημα τέτοιο, φωνάζανε.



Εντάξει, όλες οι οικογένειες φωνάζουν. Μερικές φορές βλασφημούσε κιόλας. Αυτό που λένε στην Αίγινα είναι ότι έπρεπε η Μαρία να είχε έρθει να μας τα πει όλα. Θα γλίτωνε. Ήξερα ότι είναι λίγο περίεργος. Αμίλητος… Μαθαίνω τώρα ότι είχε προβλήματα πολλά και η Μαρία μαθαίνω ότι είχε πει σε κάποιον “αμάν, έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Αυτή τη στιγμή λέω, τι άλλο τα ζήσω.

Η Μαρία μας έλεγε, “τι θα κάνω, δεν παντρεύτηκε”, είχε μπει και σε μια δουλειά αυτός, μετά έφυγε… Κάποια στιγμή μετά τον θάνατο του Μάνου, η Μαρία του είχε πει, “Ρε Σπύρο τι θα κάνεις, ο πατέρας σου πέθανε, πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε” και εκείνος μου είπε ότι της απάντησε, “Αν πεθάνεις εσύ, θα τα πουλήσω όλα και θα αυτοκτονήσω”…. Τα έχω χαμένα».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

“Συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά”.

About Post Author