Η πρώτη γυναίκα, ηλικίας 73 ετών ήταν από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική “Ταξιάρχαι”.

Δύο γυναίκες άφησαν το πρωί της Παρασκευής την τελευταία τους πνοή στα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας σε 159.

Η πρώτη γυναίκα, ηλικίας 73 ετών, κατέληξε το πρωί της Παρασκευής στο ΝΙΜΤΣ. Η άτυχη ηλικιωμένη ήταν από τα περιστατικά που είχαν μολυνθεί στην κλινική “Ταξιάρχαι”.

Η δεύτερη γυναίκα ήταν ηλικίας 57 ετών και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Η άτυχη γυναίκα, η οποία κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται ότι δέκα νέα κρούσματα του SARS-CoV-2 επιβεβαιώθηκαν χθες από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα. Ο συνολικός απολογισμός των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται σε 2.770. Το 55,3% αυτών αφορά άνδρες. 610 από τα κρούσματα σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 1.409 σχετίζονται με κάποιο ήδη γνωστό κρούσμα.

Μέχρι χθες το απόγευμα 24 ασθενείς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 71 έτη και το 96% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία άνω των 70 ετών. Το ευτυχές είναι ότι 90 άνθρωποι που νόσησαν έχουν πάρει πλέον εξιτήριο από τις ΜΕΘ.

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours