Κολωνός: «Έπεσε από τα σύννεφα» η σύζυγος του 53χρονου- «Σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις»

Σε κατάσταση σοκ είναι η σύζυγος του 53χρονου με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 12χρονης από τον ίδιο στον Κολωνό.

«Η γυναίκα καταρχάς να σου πω ότι μου είπε δεν ήθελε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο μου ζήτησε να μην την ενοχλώ γιατί δεν έχει κάτι να πει δεν έχει κάτι να δηλώσει, οπότε εντάξει αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Η ίδια έπεσε από τα σύννεφα με την φερόμενη δράση του συζύγου της. Τώρα από κει και πέρα η ίδια είναι καθηγήτρια αγγλικών, τουλάχιστον ήταν παρέδιδε μαθήματα αλλά νομίζω ότι σήμερα δεν εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών γιατί ασχολείται κυρίως με τα κοινά.

Είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο τέταρτο δημοτικό διαμέρισμα Αθηναίων μάλιστα είναι αναπληρώτρια πρόεδρος», ανέφερε η Γιώτα Κηπουρού στην εκπομπή «T-live».

«Σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις», έλεγε η σύζυγος του 53χρονου

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μίλησε στην εκπομπή, λέγοντας: «Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή. Λίγο μαζεύτηκε και της λέει “γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες;” και πήγε να της το πάρει. Ετσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να του στείλει βίντεο γυμνά και φωτογραφίες. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Πήρε κάποια στιγμή το κινητό, γιατί δεν το έδινε η μικρή και κάποια ώρα το άνοιξε. Εβαλε τον κωδικό και άρχισε να τα διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα με viber σε μηνύματα. Την ίδια στιγμή το βράδυ πήγα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού να κάνω καταγγελία. Το παιδί έχει πάει σε ιατροδικαστές και τα πάντα. Οταν εγώ τα έμαθα αυτά και πήρα την επόμενη μέρα τη γυναίκα του στο messenger, γιατί δεν είχα το κινητό της, μου είπε “Αχ, τι να κάνουμε να σταματήσει η κατρακύλα να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας”.

Προσπαθούσε μάλιστα να τον καλύψει και μου έλεγε “σε παρακαλώ, μην πας να τον καταγγείλεις και ό,τι θες θα κάνω με ψυχολόγους για το παιδί σου και θα σε βοηθήσω οικονομικά. Της λέω “είσαι σοβαρή; Επρεπε η ίδια να έχεις πάει να το καταγγείλεις από τη στιγμή που στο είπα. Οχι να μου λες αυτά τα πράγματα (…). Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και βγει ελεύθερος, εγώ η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του. Ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω. Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα δυο-τρεις μέρες στο μαγαζί του. Εκεί που να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για 2-3 ώρες και πήγαινα και καθάριζα;».

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ αν γίνει κάτι και είναι έξω ελεύθερος γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω» είπε.

«Ούτε με βοηθούσε όπως πήγε και είπε. Εμένα με τάιζε αυτός; Θα πεθάνω άμα με τάιζε αυτός. Εγώ πήγα 2-3 μέρες στο μαγαζί του. Εκεί να δουλέψω για τα 10 ευρώ που μου έδινε για τις 3 ώρες που πήγαινα και καθάριζα;», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της 12χρονης.

Στον Αlpha μίλησε και η γιαγιά της ανήλικης που είπε πως δεν γνώριζε τον 53χρονο, πέρασε όμως από το μαγαζί του στον Κολωνό και παρατήρησε περίεργες συμπεριφορές. Τότε του ζήτησε να σταματήσει να έχει συναναστροφές με την ανήλικη.

«Έχω μάθει να λέω αλήθειες. Δεν τον γνώριζα αυτόν τον άνθρωπο, όμως πήγα μία ημέρα από εκεί και του είπα να έχει λιγότερες επαφές με τα παιδιά και ειδικά με την …! Τι θέλει και κάθεται τόσες ώρες; Λέει ότι έρχεται εδώ και κάνει κανένα θέλημα. Του είπα πως ό,τι θέλουν τα παιδιά θα παίρνει εμένα τηλέφωνο και δεν θέλω τίποτα να τους δίνει δωρεάν. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Είχα πει και στην εγγονή μου να μην πηγαίνει εκεί» δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης.

About Post Author